2777
2789
عنوان

کمکککک..دندان ضربه خورده کودک

15133 بازدید | 37 پست

سلام ...دخترم ۲۱ ماهشه. امروز لیز خورد بالای لبش خورد به لبه تیز میز ...اول از دهنش خون اومد و نمیگذاشت چک کنم...بعد اب سرد خورد و خونریزی قطع شد ....۱۰ دقیقه بعد که با شیشه شیر بهش شیر دادم دوباره خون اومد و بعد دیدم پشت یکی از دندان های جلوی فک بالاییش خون میاد. دندان به نظر سالمه. نمیگذاشت چک کنم ولی اروم که دست زدم لقی هم حس نکردم. اما خودش هی زبون میزد یکم هی خون میومد...الان ۲ ساعت گذشته و تازه خوابید.ولی تا الان تا زبون میزد به دندونش باز یکم خون میومد.خیلی نگرانم. تجربه ای دارید؟ میترسم دندونش اسیب دیده باشه  

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دست نزن به دندونش خودش سفت میشه دندون دخترم در اتر ضربه لق شد خودش سفت شد کمی آبلیمو هم می تونه کمک کننده باشه باید مواطب باشی دیگه ضربه نخوره برای دختر من یه دفعه دیگه هم صربه خورد لق شد و دوباره سفت شد ولی بار دوم چون بیشتر ازش خون رفت کمی سیاه شد به هر حال سفت شد تا وقتی دندون دائمی در اومد و این لق شد و افتاد

دست نزن به دندونش خودش سفت میشه دندون دخترم در اتر ضربه لق شد خودش سفت شد کمی آبلیمو هم می تونه کمک ...

مرسی عزیرم از توضیحت. خدا خیرت بده، یکم خیالم رو راحت کردی....

اصلا نگران نباش من دکتر هم بردم گفت کاری نباید کرد خودش خوب میشه

وای مرسی عزیزممممم...ان شاالله هرچی از خدا میخوای بهت بده، اگر اینا رو نگفته بودی تا صبح خوابم نمیبرد

شرمنده عزیزم اون تاپیک قفل شد‌ نتونستم جوابتونو بدم

اول اینکه ممنون به خاطر توضیح کامل و وقتی ک‌گذاشتی

من بچه‌اولمم شیر خشک دادم البته از ۸ ماهگی ب بعد

پسرم هم خیلی باهوشه هم بدنش قویع

آره منم باور ندارم ک میگن بچه های شیر خشکی زود مریض میشن

بچه من در مقایسه با هم سنو سالاش ک کامل شیر مادر خوردن از همه لحاظ بهتر بوده

الان به دخترم‌تا ۲ ماه شیر خودمو دادم البته قاطی با شیر خشک

اما بعدش دیگه سینمو نگرفت منم ول کردمو کامل شیر خشک میدم

خب وقتی واقعا شیر نداریم چ کنیم😐

اونسری بردمش بهداشت بهم‌گفته کم کاری کردی اگه میخواستی میتونستی شیر خودت رو بدی انقد اعصابم خورد شد

من همه راههارو امتحان کردم همه جور شیرافزا امتحان کردم اما نشد ک نشد حالا اونا واسه من دایه مهربونتر از مادر میشن

چه مردانه کودکیهایم را پدری 

شرمنده عزیزم اون تاپیک قفل شد‌ نتونستم جوابتونو بدم اول اینکه ممنون به خاطر توضیح کامل و وقتی ک‌گذا ...

ایشالا خدا براتون حفظشون کنه..  ..بهداشت هم مثل دکتر دختر من یه حرفی زده......فقط اعصاب آدم رو خورد می کنن

ایشالا خدا براتون حفظشون کنه..   ..بهداشت هم مثل دکتر دختر من یه حرفی زده......فقط اعصاب آدم ر ...

مرسی عزیزمم همچنین

آره واقعا فقط بلدن اعصاب آدمو بیشتر خورد کنن

چه مردانه کودکیهایم را پدری