2777
2789
عنوان

کمکککک..دندان ضربه خورده کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 15149 بازدید | 37 پست
تا سونو کرد گفت رشد فمور خیلی کمه ...ممکنه مشکل ژنتیک باشه مشاور ژنتیک برید و امنیوسنتز وسقط وفلان&n ...

آخی عزیزمممم..  پس جواب هم خوب اومده..چه دردناکککککک  ...طفلک خالتون من کاملا درکش میکنم. خدا به دلش ارامش بده. شرایطش خیلی سخته.

متاسفانه وزن جنین اصلا یادم نیست مال سه سال پیشه. فقط یادمه وزنش خوب بود و دکتر باقری هم جواب سونو رو انداخت اون طرف گفت من از سایز شکمت هم میفهمم رشدش خوبه، دیگه سونو لازم نیست بری. این وسط پیش یه دکتر خانم معروف هم رفتم. اونم گفت میفرستمت امنیوسنتز و اکو قلب و این چیزا. من فقط چون نگران بودم اکو قلب جنین رفتم اونم که جوابش خوب اومد دیگه قید امنیوسنتز و سونو و این چیزا رو زدم و به حرف دکتر باقری گوش دادم و دیگه هم پیش اون خانم نرفتم. 

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
آخی عزیزمممم..   پس جواب هم خوب اومده..چه دردناکککککک   ...طفلک خالتون من کاملا درکش میک ...

پس مسیر شما مثل خاله من گفته بودن اما شما قیدشو زدید 

رشد جنین خالم از ۱۸هفته عقب مونده ....میگن ریز هست فشارشریان رحمی میگن بالاست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس مسیر شما مثل خاله من گفته بودن اما شما قیدشو زدید  رشد جنین خالم از ۱۸هفته عقب مونده ....می ...

من فشار شریان رحمی هم نداشتم. و فقط با رشد دست و پا و به خصوص رشد ران پا مشکل داشتم. بقیه چیزا همه نرمال بود.

آخی عزیزمممم..   پس جواب هم خوب اومده..چه دردناکککککک   ...طفلک خالتون من کاملا درکش میک ...

خب اگر وزنش خوب بوده پس چرا بهتون میگفتن رشدش عقبه ؟🙄مگر رشد عقب باشه وزن کم نمیشه ؟یاهمون شک به iugr

خب اگر وزنش خوب بوده پس چرا بهتون میگفتن رشدش عقبه ؟🙄مگر رشد عقب باشه وزن کم نمیشه ؟یاهمون شک به iu ...

وزن و رشدش خوب بود اما سونوگرافی ها اندازه طول ران و استخوان های دست و پا، دور سر و خیلی چیزهای دیگه رو هم میزنن و بر اساس یه فرمول وزنش رو حساب میکنن. دختر من طول استخوان ران پاش از حد نرمال سونوگرافی ها کمتر بود و نکته ای که هست اندازه های استاندارد سونوها بیشتر بر اساس جنین های امریکایی و اروپاییه در حالی که بعضی نژادها ممکنه لزوما در اون رنج قرار نگیرند و اندازه ها بلندتر یا کوتاه تر باشه. ضمنا توی اخرین سونو که دکتر صحرائیان انجام داد بهم گفت احتمال اینکه آی یو جی آر باشه هست و کم کم داشت به این سمت میرفت که جنین کوچیکه. اما رشد کلیی نرمال بود و فقط زده بود ممکنه ای یو جی ار باشه. احتمال میداد که تا دو هفته دیگه تووی رنج آی بو جی ار قرار بگیره. بهم گفت برو مشاوره ژنتیک و دو هفته دیگه بیا سونو ببینم رشدش چطور شده. اما دکتر باقری با روش سنتی شکم رو هر بار اندازه میزد و بهم گفت رشدش عالیه!  Iugr بودن محاااالهههههه. پدر خودم هم گفت سونوها یه مشت عدد و رقم دارند و ریاضی وار عمل میکنند ما با انسان سر و کار داریم و همه چیز ریاضی نیست! پزشکی هم بیش از همه تجربه هست و نه عدد و رقم. منم ترجیح دادم به حرف دکتر باقری که خیلی مسن و باتجربه هست گوش بدم.

سلام دخترتون دندونش خوب شد چیکار کردین دختر منم ۳۳ماهشه از صندلی افتاد دوتا دندون جلوییش رفته تو ن ...

سلام عزیزم دندون دختر شما خوب شد پسر من دیروز تاب خورده تو دندونش لق نشده اما دندون جابه جا شده و خون میاد به نظرتون خودش خوب میشه یا ببرم دکتر؟