2777
2789
عنوان

چه جوری زندگی سطح بالا بسازم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3153 بازدید | 93 پست
هم جنرال امتحان دادم هم آکادمیک  جنرال ۷ ، آکادمیک ۶ و نیم

به نظرم مجدد امتحان آکادمیک رو بدی چون برای تحصیل نمره بالای۷/۵می خوان البته توی رشته من وهمسرم ای طوری هست از مهندسی دقیق خبر ندارم ولی بهترین راه برای شما ادامه تحصیل هست ،برای بچه ات پرستار بگیر وخودت درس بخون

متاسفانه مادرانی که دیدم اکثرا پناهنده بودن و از نظر تحصیلات و فرهنگ تفاوت فاحشی داشتیم 

وای اره استرالیا اغلب کسایی که با قایق اومدن گاهی یه کم از لحاظ فرهنگی عجیبن 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم مجدد امتحان آکادمیک رو بدی چون برای تحصیل نمره بالای۷/۵می خوان البته توی رشته من وهمسرم ای ط ...

ممنون ولی دکترا خوندن الویت بالایی نداره برام ، الویت من شاد بودن و رسیدن به خودم و خانوادمه 

ممنون ولی دکترا خوندن الویت بالایی نداره برام ، الویت من شاد بودن و رسیدن به خودم و خانوادمه 

برای آینده بهتر خودت وهمچنین فرزندتون بهترین راه ادامه تحصیلتون هست ،ادامه تحصیل اعتماد به نفس شما رو بالا می بره ونتیجه اعتماد به نفس شادی ونشاط میشه،لیسانس وارشد رو از کدوم دانشگاه گرفتید؟

به نظرم برای خودت این کارهارو کن نه همسرت ❤

می‌خوام با انجام دادن کارهای سطح بالا هم خودمو خوشحال تر کنم هم یه جورایی برای همسرم به اصطلاح کلاس بزارم و خودمو بگیرم چون جدیدا همش داره انتقاد می‌کنه از من  که سطح زندگی مون پایینه

یا تحصیلاتتون را ادامه بدید اگر امکانش را داره  . ولی کلا بهتره به نظرم کاملا روی فرزندتون تمرکز کنید . چهار پنج سال دیگه که فرزندتون بزرگتر بشه و به حدی برسه که بتونند ارزیابی کنن کلاس خانوادگیتون تا حد زیادی بر اساس یونیک بودن فرزندتون سنجیده خواهد شد  .مثلا موسیقی بدونه .زبانش.و...

البته در کنارش مطالعه و ...برای شما منافاتی نداره 

یا تحصیلاتتون را ادامه بدید اگر امکانش را داره  . ولی کلا بهتره به نظرم کاملا روی فرز ...

من فکر پیدا کردن خودم هستم اینکه چه کارهایی برای خودم و زندگیم الان میتونم انجام بدم صددرصد تربیت بچه خیلی مهمه پدرش از الان به فکر خریدن پیانوست حتی تو چیدمان خونه یه جای مشخصی رو خالی در نظر گرفته که چند سال دیگه که نینی مون بزرگتر شد پیانو بخره

. راستش بیشتر دنبال انجام دادن کارهای متفاوتی هستم که تا  حالا انجام نمی‌دادم و کارهایی که شاید ...

عزیزم اینجوری هر چی بدوی کمتر به چشم همسرت میای

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 

درست متوجه نشدم به نوعی می خوای برای همسرت کلاس بذاری-نه به مفهوم منفیش- یا کیفیت زندگیتونو بالا ببری. کیفیت زندگیو به زعم من فقط سه تا چیز تغییر می ده، مهاجرت و پول و اطرافیان خوب که گفتی مهاجرت کردین خداروشکر بیشتر راهو رفتین اینجوری😆

اگه هدفت اینه به چشم همسرت بیای کتاب که گفتی خوبه از توماس مان، مارسل پروست بخون نویسنده های بزرگین و روی دیدگاهت تاثیر می ذارن

یوگا رو امتحان کن حالا یا کلاس یا از طریق کانال های یوتوب، یوگا خیلی باکلاس و اثربخشه واقعا

موسیقی بی کلام و کلاسیک گوش کن به جای موسیقی بازاری شوپن موزارت بتهوون 

دکوراسیون خونه بی اندازه مهمه، یه خونه مینیمال با گل و گیاه به اندازه کافی و اشیایی که با دقت انتخاب شدن تاثیر بسیاری روی ساکنینش داره از پینترست استفاده کن ایده های خوبی برا دیزاین خونه بهت می ده

به دیوار خونه نقاشی نصب کن کپی تابلوهای ونگوگ یا پیکاسو مجسمه بگیر یه چیز دیگم هست سلیقه ایه نظر خودت مهمتره در نگاه من کسی که عکاسی یا نقاشی خوبی داره یا مثلا خیاطی بلده چندپله از دیگران بالاتره با آموزشای مجازی عکاسی یاد بگیر اصول ترکیب بندی، رنگ بندی، لنز، نور و حجم. مسائل پیچیده ای نیستن چون گفتی نی نی هم داری می تونی عکسای ارتیستیک ازش بگیری

خیلی هم عالی، مرسی بابت مواردی که گفتی میشه بهم چند تا کتاب و نویسنده خوب خارجی معرفی کنید؟ 

کتاب های سیمون دوبوار خوبه

کتابهای اوریانا فالاچی 

کتابهای اریک فروم

کتاب تئوری انتخاب

اگر فلسفه دوست داری آثار نیچه و شوپنهاور ..البته کمی سنگین هستن ولی خوبن...

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)