2777
2789
عنوان

چه جوری زندگی سطح بالا بسازم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3153 بازدید | 93 پست
درست متوجه نشدم به نوعی می خوای برای همسرت کلاس بذاری-نه به مفهوم منفیش- یا کیفیت زندگیتونو بالا ببر ...

در واقع می‌خوام کیفیت زندگی مو بالاتر ببرم و اینکه میگم برای همسرم کلاس بزارم یه نوع واکنش نسبت به رفتار انتقاد آمیزشه که انتقاد به ظاهر سازنده اش بهم احساس آمیختگی با تحقیر و توهین میده!! امیدوارم شفاف تونسته باشم منظورم رو بیان کنم

همه نکاتی هم که گفتید بسیار عالی و کاربردی بودن و خیلی خیلی ازتون ممنونم بازم مررررررسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در واقع می‌خوام کیفیت زندگی مو بالاتر ببرم و اینکه میگم برای همسرم کلاس بزارم یه نوع واکنش نسبت به ر ...

حله کلید اصلی اعتماد به نفس و آرامشه اصلا نذار حس خودکم بینی بهت بده تو یه مادر مهاجر تحصیلکرده ای تو موقعیتی که آرزوی خیلیاس قدر خودتو بدون

موفق باشی

کافی نبود واقعا ، توقع همسرم بالاست انتظار داره زندگی مون سطح بالا باشه

خوب دکور خونت رو طراح داخلی بیار تغییر بده. هفته ای دو سه روز کارگر بگیر که مارای خونه ات رو برسه و‌تو فکر و وقتت ازاد باشه به خودت برسی. لباسهای تو خونه ای قشنگ و شیک بهر.تو خونه عطر خوشبو بزن