2777
2789
عنوان

چه جوری زندگی سطح بالا بسازم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3153 بازدید | 93 پست

واقعا به نظرم زندگی سطح بالا داشتن به طرز فکر هرکس بستگی داره. مثلا خرید لوازم شیک برای خونه که خیلیا میگن به نظر من زندگی سطح بالارو نشون نمیده، کلی فامیل پولدار ولی بی سواد و خیلی مغرور دارم که شیک ترین و گرون ترین وسایل رو دارن، از اون طرف هم فامیل تحصیل کرده و بافرهنگی دارم که خونه شون ساده ست، درآمدشونم پایین نیست ولی خرج تفریحات فرهنگی و سفرهاشون میکنن نه تجملات.

واقعا به نظرم زندگی سطح بالا داشتن به طرز فکر هرکس بستگی داره. مثلا خرید لوازم شیک برای خونه که خیلی ...

. راستش بیشتر دنبال انجام دادن کارهای متفاوتی هستم که تا  حالا انجام نمی‌دادم و کارهایی که شاید آدمهای کمتری انجام میدن مثل کتاب اورجینال انگلیسی مطالعه کردن ، تا اینجوری بیشتر به چشم همسرم بیام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزم رو چه جوری بگذرونم؟ چه کارهایی کنم از صبح تا شب؟ 

با ادمایی ارتباط برقرار کن که از لحاظ سطح زندگی بالاتر باشند خود. به خود خودتو بالا میکشی

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
با ادمایی ارتباط برقرار کن که از لحاظ سطح زندگی بالاتر باشند خود. به خود خودتو بالا میکشی

متاسفانه هیچکسی رو اینجا ندارم که بالاتر باشه، ما تازه مهاجرت کردیم و دوست خانوادگی نداریم

لطفاً بهم ایده بده چه کارهایی در طول شبانه روز انجام بدم تا بتونم به بهتر کردن زندگی خودم و خانوادم کمک‌ کنم 

متاسفانه هیچکسی رو اینجا ندارم که بالاتر باشه، ما تازه مهاجرت کردیم و دوست خانوادگی نداریم لطفاً ...

انگلیسی خواندن جلو  نمیبردت بیشتر روابط اجتماعی درست باعث. میشه چیزای جدید یاد. بگیری شوهر خودم همیشه اعتقاد داشت در بهترین نقطه شهر ساکن بشه هرجا رفتیم هزینه بیشتری میکرد میگفت خود به خود توی محیطی قرار میگیریم که یاد میگیریم 

انگلیسی خواندن جلو  نمیبردت بیشتر روابط اجتماعی درست باعث. میشه چیزای جدید یاد. بگیری شوهر ...

بله ولی فعلا بخاطر کرونا روابط اجتماعی بشدت محدود شده بخاطر همین امروز با کمک مادرم اکانت ساختم بیام اینجا بلکه چیزی یاد بگیرم 

من بهتون پیشنهاد میکنم که در مقطع دکتری ادامه تحصیل بدید،نمره آیلتس شماچند بود؟ آیلتس آکادمیک امتحان ...

هم جنرال امتحان دادم هم آکادمیک 

جنرال ۷ ، آکادمیک ۶ و نیم

بله ولی فعلا بخاطر کرونا روابط اجتماعی بشدت محدود شده بخاطر همین امروز با کمک مادرم اکانت ساختم بیام ...

خوب توی فیس بوک بگرد گروههای مادرهای ایرانی ساکن شهرتون یا ایالتتون رو پیدا کن 

خوب توی فیس بوک بگرد گروههای مادرهای ایرانی ساکن شهرتون یا ایالتتون رو پیدا کن 

متاسفانه مادرانی که دیدم اکثرا پناهنده بودن و از نظر تحصیلات و فرهنگ تفاوت فاحشی داشتیم