2777
2789
عنوان

چه جوری زندگی سطح بالا بسازم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3153 بازدید | 93 پست

خیلی کلی گفتی ...اینجوری نمیشه نظر کلی داد..یه کارهایی از نظر من خوب هستن و ممکنه برای شخص دیگه ای خنده دار به نظر بیاد

مثلا من اصلا اهل تجملات نیستم و مهمانی های مجلل برگزار نمیکنم..نهایت مهمانی من یک مدل غذا و یه پذیرایی ساده اس..

اما  خودم به شخصه علاوه بر شغلی که دارم

تو گروه های حمایت از حیوانات هستم....هفته ای سه بار برای گربه ها غذا میپزم و با همسرم میبریم براشون.‌.

هفته ای یک کتاب حتما می خونم

کتاب ترجمه میکنم..

پستهای آموزشی تو اینستا میزارم

تو چندتا مدرسه جنوب تهران مشاوره رایگان میدم...

فیلمهای خوب و با امتیاز بالا فقط میبینم

موسیقی سنتی و کلاسیک فقط گوش میدم...

این کارها سطح بالا یا پایین نیستن...اینها کارهایی هستن که حالم باهاشون خوبه...

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

حریم خودتو داشته باش . من دو تا بچه دارم ولی همسرم و دختر بزرگم میدونن چه تایمهایی مخصوص خودمه . کارای شخصیمو با بچه شیرخوار هم کنار نمیزارم . همین امروز بعد از کار بهش زنگ زدم و گفتم نیم ساعت دیر میرسم دوست دارم لب دریا نفس بگیرم . یه تایمی رو آخر هفته هدست توی گوشم و آهنگ گوش میدم و صدای اطرافمو توجه نمیکنم .  ۵ تا عطر دارم که هر روز هفته یکی رو میزنم و با لباس کاملا متفاوت میرم سرکار حتی گردنبند و گوشوارم رو باهاش عوض میکنم . در هفته دو بار رنگ لاک پامو عوض میکنم .  خریدهای شخصی زیاد دارم از نظر خوراک . یه چیزهایی خاص خودمه که  حتما باید جزو سبد خرید همسرم باشن و میدونه اگر خرید میره اون مارک و برند خاص خوراکیو نخره من ناراحت میشم . جوری رفتار کردم که هنوز بعد از ۱۲ سال باید مطمین بشه دقیقا فلان ابمیو ه با فلان مارک برام مهمه . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم آدم باید کاری رو انجام بده که باعث آرامش و رضایت خودش هست 

سطح بالا و پایینم نداره

چون اونجوری تبدیل به عروسک کوکی میشیم مگر اینکه خودمون واقعا اون کار و دوست داشته باشیم.

دل مرنجان! که ز هر دل به خدا راهی هست...
لطفا خودتو عوض نکن هر چیزی که دوست داری  باش هر اخلاقی که داری  زندگیتو شاد نگه دار و اینک ...

موضوع اینه که احساس میکنم خودمو گم کردم با بچه داری، انگار نمی‌دونم چی دوست دارم یا چی خوشحالم مبکنه 

حریم خودتو داشته باش . من دو تا بچه دارم ولی همسرم و دختر بزرگم میدونن چه تایمهایی مخصوص خودمه . کار ...

خیلی خوب بود این مواردی که گفتی مرسی اگه بازم از زندگیت  چیز دیگه ای به فکرت رسید لطفاً بگو

به نظرم آدم باید کاری رو انجام بده که باعث آرامش و رضایت خودش هست  سطح بالا و پایینم نداره چو ...

کاملا درسته من گم شدم با هیاهوی بچه داری، خیلی برام سخته بدونم چی باعث رضایتمندی خودم میشه

خیلی کلی گفتی ...اینجوری نمیشه نظر کلی داد..یه کارهایی از نظر من خوب هستن و ممکنه برای شخص دیگه ای خ ...

خیلی هم عالی، مرسی بابت مواردی که گفتی میشه بهم چند تا کتاب و نویسنده خوب خارجی معرفی کنید؟ 

من مددکار بهزیستی هستم.شاغلم یه بچه دارم.معمولا سعی میکنم تقسیم وظایف کنم.یه سری مسئولیت رو دادم همس ...

مرسی بابت این مواردی که گفتی اگه بازم موردی به فکرت رسید بهم بگو مرسی

ب نظر من معذرت میخوام رک میگم ولی حتی شوهرت خودشم نمیدونه چی میخواد  اصلا کلمه سطح بالا یعنی ...

خب نمیدونم شاید طرز بیان من خوب نیست منظورم ا ز زندگی  سطح بالا این بود که زندگی معمولی الآنم رو بهتر کنم و ایده بگیرم که چه جوری میتونم بهترش کنم

نه

واسه عوض شدن حال خودت ورزش و رقص و کلاسای مختلف رو برو واسه خونه دیزاین شام و خونه و ...رو یاد بگیر چون میگی شوهرت از کارای شیک خوشت میاد و خرید هایی ک ب چش میادواسه خونه رو انجام بده مثل داشتن یک اینه کنسول شیک ..یک ساعت ایستاده شیک ..داشتن ی میزارایش و حتی ادکلن و عطر...ی خانوم رو مرتب و خوشبو نشون میده

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.

میدونی گلم ی خانوم اولا باید اعتماد ب نفس داشته باشه یعنی هیچوقت اونایی ک ازخودت بالاترن رو نبین بجز مواقعی ک ازشون الگو برداری خوب کنی ..نیمه پرلیوان زندگیتو ببین ..از این یک خانواده داری خداروشکر کن و لذت ببر اینا همه توی بالا بردن اعتماد ب نفست کمکت میکنه..ب خونتم برس ی مقدار هزینه واسه گرفتن چیزای شیک خونه جدا نگهدار..لباس مرتب و تمیز پوست صورت تمیز اخلاق خوب خصوصا توی جمع ..همه ایده ان واسه داشتن یک زندگی اروم و بالا در طول زندگی خصوصا اینده

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.
میدونی گلم ی خانوم اولا باید اعتماد ب نفس داشته باشه یعنی هیچوقت اونایی ک ازخودت بالاترن رو نبین بجز ...

کاملا درسته اعتماد به نفس داشتن خیلی مهمه، ولی خب همسر من متاسفانه ایراد گیره و باعث میشه اعتماد به نفسم ضعیف بشه 

کاملا درسته اعتماد به نفس داشتن خیلی مهمه، ولی خب همسر من متاسفانه ایراد گیره و باعث میشه اعتماد به ...

خب همینش قبول کنین ک اخلاقش همینه و نمیشه عوضش کرد شما سعی در برطرف کردن ایراداتون باشین تا نتونه اعتراضی داشته باشه بازم گیر داد سخت نگیرین با سیاست ازش بگذرین و نزارید دلخورتون کنه

بله کاملا بی هدفم، یه مدت سرگرم بچه داری بودم از زندگی خودم غافل شدم ، اینجا تازه می‌ ...

برگرد به دوران قبل از بچه و ببین اون موقعا چی از زندگی می خواستی. حتما یه اهدافی داشتی که الان غافل شدی ازشون. مخصوصا دوران دانشجویی.