2777
2789
عنوان

چه جوری زندگی سطح بالا بسازم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3153 بازدید | 93 پست
همسر من هم لباس بی کیفیت بپوشیم،غذای بی کیفیت بخوریم،وسایل شیک استفاده نکنیم،کلمات کوچه بازاری به کا ...

همسرمنم به این چیزها خیلی توجه میکنه، میخوام‌ کارهای روزمره خودم با زنهای معمولی هم از نظر فکری هم‌‌ ظاهری فاصله داشته باشه ولی نمی‌دونم دقیقا چیکار کنم دنبال ایده گرفتن و الگو‌هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گذاشتن کلمه فرهیخته و پولدار یه کم تناقض داره.لزوما خر کی فرهیختس پولدار نیس.فرهیخته به کسی میگن که اطلاعات عمومی بالا داره و در کل ادم موفقیه حالا یه تو زمینه هنر.ادبیات ورزش و...

گذاشتن کلمه فرهیخته و پولدار یه کم تناقض داره.لزوما خر کی فرهیختس پولدار نیس.فرهیخته به کسی میگن که ...

با احترام به نظر شما ، ولی از نظر من تناقضی نباید داشته باشه چه اشکالی داره یک نفر موفق باشه وهم دارای تحصیلات عالی و هم سطح بالای ادب و کمالات و  پول 

با احترام به نظر شما ، ولی از نظر من تناقضی نباید داشته باشه چه اشکالی داره یک نفر موفق باشه وهم دار ...

خیر نمیشه یه نسخه رو برای همه پیچید.من هم ننوشتم اصلا نوشتم لزوما هرکسی پولداره فرهیخته نیست.خیلی ها پولدارن اما سال تا سال کتاب نمیخونن.خیلی ها پولدارن سه تا کنسول و دو تا میز ناهارخوری و...تو خونشون هست اما یه کتابخونه کوچیکم ندارن.من خودم سطح زندگی خوبی دارم اما پولدار تر از خودمم دیدم که اطلاعات عمومیش زیر صفره 

چه کتابی بخرم؟ چه فیلمی ببینم،چه آهنگی گوش کنم؟

به نظرم ببینید همسرتون تو چه زمینه ای دوس داره عوض بشید.مثلا اگر دوس داره بروز و روی مد باشید کتاب های هنری بخرید تو سایت ها بچرخید طبق ژورنال روز تغییر دکو بدید

خیر نمیشه یه نسخه رو برای همه پیچید.من هم ننوشتم اصلا نوشتم لزوما هرکسی پولداره فرهیخته نیست.خیلی ها ...

بله درسته , از سطح زندگی خودت بگو لطفا ، چه کارهایی انجام میدی در طول روز؟ چه چیزهاییت بالا تراز حد معمولیه؟ 

به نظرم ببینید همسرتون تو چه زمینه ای دوس داره عوض بشید.مثلا اگر دوس داره بروز و روی مد باشید کتاب ه ...

تو همه زمینه ها میخواد بهتر بشه چون من واقعا غرق بچه داری بودم ولی الان فرصتی پیش اومده تا به خودم و زندگیم برسم

روزم رو چه جوری بگذرونم؟ چه کارهایی کنم از صبح تا شب؟ 

برای خودت هدف داشته باش

اینکه اینجا می‌پرسی از صبح تا شب چی کار کنم یا از ما می‌پرسی کتاب معروف انگلیسی بخونم یا نه نشون میده داری بی هدف زندگی می‌کنی

اگه هدف داشته باشی اون وقت سطح زندگی تم می‌ره بالا

ب نظر من معذرت میخوام رک میگم

ولی حتی شوهرت خودشم نمیدونه چی میخواد 

اصلا کلمه سطح بالا یعنی چی ؟! 

میز شیک یعنی سطح بالا!؟ 

اصلا این کلمه ب نظرم کلمه درستی نیست

چه کتابی بخرم؟ چه فیلمی ببینم،چه آهنگی گوش کنم؟

عزیزم شما ک ربات نیستی !؟

ک از بقیه کپی برداری کنی ب ظاهر فقط ب این علت ک همسرت ب اینجور چیزا میگه سطح بالا 

ب نظرم اصلا خوب نیست 

برای خودت هدف داشته باش اینکه اینجا می‌پرسی از صبح تا شب چی کار کنم یا از ما می‌پرسی کتاب معروف انگ ...

بله کاملا بی هدفم، یه مدت سرگرم بچه داری بودم از زندگی خودم غافل شدم ، اینجا تازه می‌خوام ایده بگیرم که هدف گذاری کنم 

بله درسته , از سطح زندگی خودت بگو لطفا ، چه کارهایی انجام میدی در طول روز؟ چه چیزهاییت بالا تراز حد ...

من مددکار بهزیستی هستم.شاغلم یه بچه دارم.معمولا سعی میکنم تقسیم وظایف کنم.یه سری مسئولیت رو دادم همسرم.خونم در حد متعادل همیشه تمیزه.لباسا همیشه شسته و تمیز تو کشو.هیچوقت یه لباس رو حتی یه کم بوی تمیزی نده تنمون نمیکنم.لباسای همسرم همیشه مرتبه جوری که همکاراش همیشه ازش تعریف میکنن.همیشه اول از همه تو خرید هام عطر و ادکلن و بادی اسپلش رو میگنجونم.تو خونه همیشه سر وقت سرویس خواب رو میشورم و تر و تمیزن.لباسای بچم مرتبن.اما خیلی حساس نیستم.تو مهمونی ها همیشه حرفی برا گفتن دارم معمولا همه دوس دارن باهام ارتباط برقرار کنم.خیلی خودمو نمیگیرم.تو مهمونی های زنونه همیشه بهترین تیپ و ارایش رو دارم جوری که همیشه بستگان همسرم میگن خانومت خوشتیپه ها.مطمعنم تو  ذهن همسرم میمونه.اعتماد به نفسم در کل بالاست.اطلاعات عمومیم نسبتا خوبه هر چی رو ندونم چن روز تو نت در موردش نحقیق میکنم.تو دانشگاه شاگرد اول بودم و به دوستام تو درس کمک میکردم.گاهی کتاب میخرم میخونم.خیلی اهل تجمل نیستم اما وسایل خونمو مرتب و شیک انتخاب میکنم.به نظرم بهترین کار اینه اعنماد به نفستو بالاببری