2777
2789

سلام ب همگی

هر دارویی که دکتر واسه درمان ویار و استفراغ واستون تجویز کرده اینجا بنویسید. بقیه هم استفاده کنند.ان شاالله که نی نی هاتون سالم بیاییند بغلتون. و عاقبت بخیر باشیم

خودم دمیترون استفاده کردم تاثیر چندانی نداشت

انداستوور  خیلی واسم بهتر بود. به بقیه هم توصیه میکنم.

و البته هوای آزاد. بعد غذا توی حیاط یا بالکن باشید خیلی بهتره.

یه دارو بنام Xoneva  توی نی نی سایت و نی نی بان معرفی شده اما داروخانه شهرما نداشت .کسی مصرف کرده؟از کجا خریدید؟؟؟

راز خلقت همه پنهان شده در عینِ علی ست. کهکشانها نخی از وصلهِ نعلینِ علی ست

چه ریسکی....مصرف داروی خودسرانه تو بارداری؟؟؟نکنین تو رو خدا..

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دارو نخوردم تحمل کردم تا تموم‌شه

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

نه نه ..اشتباه نشه..منظورم اینه که از پزشکتون واسه مصرفش اجازه بگیرید...شوهر من رفت داروخانه که دمیترونی رو که دکتر داده تمدید کنه...فروشنده انداستوور پیشنهاد کرد..دکترمم تایید کرد

من ب۶ میخوردم

البته دمیترونم میخوردم ولی بعد از ۱۰ دقیقه میاوردمشون بالا

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘
من ب۶ میخوردم البته دمیترونم میخوردم ولی بعد از ۱۰ دقیقه میاوردمشون بالا

تا چند ماه ویار داشتی؟

من بارداری اولم تا هشت ماه بالا میاوردم

کیا زنجبیل مصرف کردند؟ من توی خورش هام  بعنوان ادویه استفاده میکنم. اما نمیتونم دمنوشش رو بخورم

من مشکلم که خیلی اذیتم میکنه ضعف و گرسنگی خیلی زیاده که احساس سیری نمی کنم غذا هم وقتی می خورم داخل گلویم گیر میکنه که فاموتیدین و پنتوپرازول بهم داده دکتر که فاموتیدین مصرف میکنم نمیدونم عوارض داره یا ن ؟؟؟ و غذا تا چند ساعت همون جا تو گلویم می مونه و دیگه اعصابم خیلی ضعیف شده و دست خودم نیست استرسی شدم 

الهی به حسن علیه السلام   
تا چند ماه ویار داشتی؟ من بارداری اولم تا هشت ماه بالا میاوردم

تا ۱۳ هفتگی ویار داشتم

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘