2777
2789

بچه ها من یه غذای چرب خوردم بعد از همون شب این مشکلو پیدا کردم قلبم درد میکرد نفسمم بالا نمیومد دیشب رفتم دکتر اورژانس  اکسیژن خونمو گرفت گفت 94عه خوبه بعدش فرستاد منو نوار قلب نوار قلبمم خوب بود فقط گفتم تپش داری که اونم عادیه نشونه اریتمی نا منظمی نیست  مشکل ندارب من هنوزم یه سمت  قلبم سنگینه نفسمم میگیره چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا زنعموی منم ی زمانی یادمه

همینطور بود

ایشونم نوار  قلب گرفت و...مشکلی نبود با اینحال درد داشت

میگف بعد ها دکتر دیگه ای تشخیص داده از معدشونه

با دارو خوب شد

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

والا من الان دوساله تقریبا هر روز قلبم تیر میکشه گاهی دست چپم درد میگیره یا شب نفسم میگیره از خواب میپرم هر چی هم میرم نوار قلب و اکو میگن چیزی نیست دارو هم نمیخواد بخوری فقط میگن بزرگی دریچه و افتادگی میترال داری ومهم نیست فقط استرس نداشته باش

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم

اونو همه خانوما دارن

بله گفت اکثرا دارن ومادرزادی هست اما خوب گاها اذیتم میکنه این اواخر بیشتر .شما اطلاع دارید که در آینده توی سن بالا مشکلی پیش میاره یا نه؟

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم

امیدوارم برای منم خوب بشه

انشا الله

ولی احتمالن غذای چرب خوردید از معدست

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
بله گفت اکثرا دارن ومادرزادی هست اما خوب گاها اذیتم میکنه این اواخر بیشتر .شما اطلاع دارید که در آین ...

عزیزم این بیماری حساب نمیشه عوارض خاصیم نداره فقط نباید  حرص جوش بخوری