بچه ها من یه غذای چرب خوردم بعد از همون شب این مشکلو پیدا کردم قلبم درد میکرد نفسمم بالا نمیومد دیشب رفتم دکتر اورژانس اکسیژن خونمو گرفت گفت 94عه خوبه بعدش فرستاد منو نوار قلب نوار قلبمم خوب بود فقط گفتم تپش داری که اونم عادیه نشونه اریتمی نا منظمی نیست مشکل ندارب من هنوزم یه سمت قلبم سنگینه نفسمم میگیره چیکار کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ایشونم نوار قلب گرفت و...مشکلی نبود با اینحال درد داشت
میگف بعد ها دکتر دیگه ای تشخیص داده از معدشونه
با دارو خوب شد
قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
والا من الان دوساله تقریبا هر روز قلبم تیر میکشه گاهی دست چپم درد میگیره یا شب نفسم میگیره از خواب میپرم هر چی هم میرم نوار قلب و اکو میگن چیزی نیست دارو هم نمیخواد بخوری فقط میگن بزرگی دریچه و افتادگی میترال داری ومهم نیست فقط استرس نداشته باش
لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم
قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.