2777
2789
عنوان

مامانای شاغلی که دوتا بچه دارن میشه بیاین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۳ میگیرم ولی بیمه هم نیستم بنظرم خوبه ساعت کاری تون چند تا چنده ؟ خونتون نزدیک مادر هست

من شوهرم ۳میگیره منم اگه دو شیفت برم حقوقم۳تومنه با بیمه ولی بخاطر بچه ها و دور بودن محل کارم از خونه نمیتونم ۱تا ۴ که تعطیلم بیام خونه

من شوهرم ۳میگیره منم اگه دو شیفت برم حقوقم۳تومنه با بیمه ولی بخاطر بچه ها و دور بودن محل کارم از خون ...

اگه ۴ ساعت بدی ۱۵۰۰ میدن ؟ بیمه ت رو نصف زد میکنن ؟ قبل بارداری سر کار میرفتی 

اگه ۴ ساعت بدی ۱۵۰۰ میدن ؟ بیمه ت رو نصف زد میکنن ؟ قبل بارداری سر کار میرفتی 

آره ۱ و ۵۰۰ میده بیمه رو نمیدونم چطوری رد میکنه نه تا حالا نرفتم اولین باره جایی استخدام میشم

حتما برو اگه اینجوریه کار خیلی خوبه .رشته تون چیه خوبه تو این کرونایی کار پیدا کردی

به رشته ام ربطی نداره رشته من روانشناسی عمومیه یه فروشگاه زنجیره ایه که یکشنبه افتتاح میشه منو به عنوان سرصندوقدار دارن استخدام میکنن

به رشته ام ربطی نداره رشته من روانشناسی عمومیه یه فروشگاه زنجیره ایه که یکشنبه افتتاح میشه منو به عن ...

خداروشکر برو حتما.منکه تو خونه حالم بد میشه با هزار تا مشکل می رم 

اینکه خیلی خوبه،،،من شاغلم بچه ی کوچیک دوتا داشتم دانشگاه هم میرفتم کار نشد نداره اگر در خودت توانای ...

مرسی عزیز دلم ممنون بابت دلگرمیت آره واقعا علاقه دارم دوست دارم استقلال داشته باشم برام دعا کنید انشاا...همه مون بتونیم تو کار و زندگی مون موفق باشیم