2777
2789
عنوان

مامانای شاغلی که دوتا بچه دارن میشه بیاین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 34 پست
مرسی عزیز دلم ممنون بابت دلگرمیت آره واقعا علاقه دارم دوست دارم استقلال داشته باشم برام دعا کنید انش ...

بهت پیشنهاد میدم یه پول کمی به خواهرت بدی، شاید تو تو ماهی ۲۰۰ تومان براش یه پارسیان بخر.

منت کسی رو سرتم نیست اینجوری حتی خواهرت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم شما شرایط کار کردن رو دارین خانواده تون تو نگهداری بچه ها کمکتون میکنن و ساعت کاریتون هم مناسبه که میتونین پیش بچه ها تون باشین واینکه ۱۵۰۰ که میگیرین برا ۵ ساعت مناسبه وقتی بچه ها تون به سن مدرسه رسیدن و نصف روز مدرسه بودن میتونین دوشیفت هم کار کنین 

حالا که درباره امضام کنجکاو شدی بذار یه چیزی بهت بگم من در دنیای واقعی همه چیز دارم (پز زیر پوستی نی نی سایتی😂) اما همیشه یه خلائی هست و حس تنهایی که با هیچ چیز پر نمیشه من برا پر کردن این خلا هر کاری میکنم برای من فرقی نمی کنه زن باشی یا مرد، زیبا باشی یا نباشی، پولدار باش یا نباشی، ایران باشی یا نباشی،با سواد باشی یا نباشی و... برای من مهم اینکه انسان هستی من به مشکلاتت و دغدغه هات نمی خندم ، قضاوتت نمیکنم ، وسعی میکنم دوستت باشم. درخواست دوستی پذیرفته میشه