2777
2789
عنوان

ینی کسی تجربه نداشت 😢

239 بازدید | 25 پست

بچه ها پس این همه بعضیا میان میگن مهرمو اجرا گذاشتم می گیرم نفقه مو و... پس همش قمپز درکردنه؟ چرا هیچ کس در مورد تاپیکم که در مورد نفقه بود راهنماییم نکرد.....☹😶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیرون کرده ولی اینجور نمیگه که، میگه بردم گذاشتم آروم شه ولی برنگشت 😐

میری شکایت پرداخت نفقه تو میبری دادگاه دادخواست مینویسی بعد بهش نشون میدن اروم شدن یعنی چه حتی اگه این کارو هم کرده باشه ملزم به پرداخت نفقه هس فقط تو تامیتونی ازش مدرک جم کن حرفاش ، شاهد 

فقط خودت باش 
میری شکایت پرداخت نفقه تو میبری دادگاه دادخواست مینویسی بعد بهش نشون میدن اروم شدن یعنی چه حتی اگه ا ...

حتی درم قفل کرده، برا اینم یه دلیل میاره که ساختمون دزد زده بود، خودش تو جواب اظهار نامه ای که برا تمکین فرستادم اقرار کرده که خودم بردم گذاشتم.  

شما تجربه داری گلم؟

حتی درم قفل کرده، برا اینم یه دلیل میاره که ساختمون دزد زده بود، خودش تو جواب اظهار نامه ای که برا ت ...

اینا همه مدرکه برو نترس وازش شکایت کن اگه پرداخت نکنه دوماه تا شش ماه حکم زندان واسش میاد تو بگو دروغ مگه اصلا نیومده دنبال من همه چیز خوب شرح بده مهم هاشو فقط باید زرنگ باشی سروزبون داشته باشی ، نه من رشته م حقوق 

فقط خودت باش 
اینا همه مدرکه برو نترس وازش شکایت کن اگه پرداخت نکنه دوماه تا شش ماه حکم زندان واسش میاد تو بگو درو ...

شکایت کیفری کردم،فردا صبح جلسه ست،خیلی میترسم

ببین چندبار اون اوایل اومد دنبالم ولی چون عدرخوا هی نکرد من نرفتم، ولی خب میخوام بگم میومد و عربده میکشید اصلا نمی گفت بریم خونه، بعدشم ما خونه مون عوض کردیم نمیشناسه ولی خب آدرس محل کار بابام داره‌،دستم به دامنت یکم راهنماییم کن دارم می میرم از استرس، میگم بیخیال اصلا نرم جلسه رو ها؟

شکایت کیفری کردم،فردا صبح جلسه ست،خیلی میترسم ببین چندبار اون اوایل اومد دنبالم ولی چون عدرخوا هی ن ...

مهم تر از همه جسارته اگه میخوای حقتو پس بگیری باید نترس باشی چون اگه این طوری نباشی دیگه همیشه حقت  خوردس تو میگی این منو از خونه م بیرون کرده بعد میگی اومده جلو خونه مون منو تهدید میکرده که فلان و فلان کار میکنم منم اینو که میدیدم میترسیدم بدلیل نبودن امنیت جانی و روحی من میخوام توخونه م ارامش داشته باشم بعد من مشکلی نداشتم این اقا منو بیرون کرده الانم اینارو میگه که از زیر بار نفقه شونه خالی کنه  

فقط خودت باش 
مهم تر از همه جسارته اگه میخوای حقتو پس بگیری باید نترس باشی چون اگه این طوری نباشی دیگه همیشه حقت & ...

من جراتم زیاده، تحصیلاتم بالاست ،اعتماد به نفسم بالاست،ولی دیروز زنگ زدم یه وکیل گفت حتی اثبات شه قفل در عوض شده بازم بهت نفقه تعلق نمی گیره چون اون میگه خب هر وقت اومد قدمش رو چشم، فقط اگه نامه پزشکی قانونی داشته باشی که امنیت جانینداری قاضی حرفت قبول میکنه، البته جالب بود بحث پرونده شد، گفت ۳ تومن بده من بجات کارت انجام بدم...

من جراتم زیاده، تحصیلاتم بالاست ،اعتماد به نفسم بالاست،ولی دیروز زنگ زدم یه وکیل گفت حتی اثبات شه قف ...

نە من نمیدونم چطوری این حرفو زده به یه وکیل دیگه یه مشاوره دیگه بکن مگه میشه 

فقط خودت باش 
نە من نمیدونم چطوری این حرفو زده به یه وکیل دیگه یه مشاوره دیگه بکن مگه میشه 

هر چی تو نت سرچ میکنم گفته تعویض قفل در به ضرر زوج هست، وکیلا حرفاشون ضدونقیضه، 

ولی خیلی پرروعه گفتم کلید بفرست محل کار بابام گفت یکیو بفرست بیاد بگیره، منم دیگه محلش ندادم،حالا از اول ماه که رفته الزام به تمکین بگیره همسایه ها میگن شوهرت هر روز میاد خونه ، قبل اون خونه ننه باباش بود نمیومد. تو اظهارنامه هم نوشته هر وقت بیاد من خونم

هر چی تو نت سرچ میکنم گفته تعویض قفل در به ضرر زوج هست، وکیلا حرفاشون ضدونقیضه،  ولی خیلی پررو ...

شاهد داره اومده دنبالت تو نرفقی یا واسطه فرستاده اگه نداره بگو دروغ میگه اینارو بخاطر ین میگه چون من ازش شکایت کردم بعداگه نری جلسه به ضرر تو اون واسه تمکین راحت تورو مجبور میکنه دیگه هم نفقه بهت تعلق نمیگیره وتمیکنم نکنی میتونه ناشزه ت کنه تو برو جلسه 

فقط خودت باش