2777
2789
عنوان

هنوز تو شوکم 🤯😭

| مشاهده متن کامل بحث + 836 بازدید | 63 پست
۲۶ چطور ؟  اخه ۲ روزه اشپزی نکردم اصلا   اشتهاهم ندارم

عین ی دختر بچه ۱۵ساله میحرفی😑😑😑

خدایاااا،توکل ب خودت ! نه به بنده های بی خودت😒     خدایا کمکم کن تا تاریخ ۱۳۹۹/۹/۹سرکاربرم.همیشه پشتم بودی اینبارم کمکم کن🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گزاشتم فردا برم پاپوش بخرم هدیه کنم‌ی زره سوپرایز شه الکی ک‌نمیشه خخخ

این خوب. حیف من س نکردم😁😁

خدایاااا،توکل ب خودت ! نه به بنده های بی خودت😒     خدایا کمکم کن تا تاریخ ۱۳۹۹/۹/۹سرکاربرم.همیشه پشتم بودی اینبارم کمکم کن🙏
عین ی دختر بچه ۱۵ساله میحرفی😑😑😑

عه خوب چ بدونم مگه من تاحالا چند بار باردار شدم 

گفتم اگر ضررداره اشپزی و کارخونه تا به شوهرم بگم از این ببعد بیرون غذا بگیره 

حالا چرا دعوام‌میکنی 

عزیزم حتمن برای درمان عفونتت برو دکتر

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚

ببین عزیزم اولا اروم باش و خداروشکرکن که مادرشدی

بعدم فعلا چیزای گرمی نخور.کرفس نخوری جگر خرما زعفران عسل گل گاوزبان زنجبیل

ازپله پایین بالانرو فعلا

جاروبرقی نکش.کارسنگین نکن.سعی کن بیشتر دراز بکشی. بعدشم همه اوایل این استرسودارن انشالله بری صدای قلبشو بشنوی استرست کمترمیشه

رابطه باشوهرتعطیل فعلا. بری دکتر بهت میگه چیکارکنی.عفونتتم حل میشه با ی پماد ویه بسته قرص. بعدشم توخوردن هرچیزی اعتدال کن. مویز وبادوم تامیتونی بخور اینا واسه قلب ومغزجنین خوبه. میوه وسبزیجات تازه هم عالیه.فعلا باید فقط فولیک اسید بخوری. اهن نخور

آجیای مهربون برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین. انشاالله هیچکس داغ عزیزنبینه😭😭
ببین عزیزم اولا اروم باش و خداروشکرکن که مادرشدی بعدم فعلا چیزای گرمی نخور.کرفس نخوری جگر خرما زعفر ...

دست گلت درد نکنه عزیزم همه رو نوشتی ک 😍😘

میدونی ما طبقه ۵ هستیم  خونمون اسانسور نداره 

چ خاکی ب سرم کنم حالا 

دست گلت درد نکنه عزیزم همه رو نوشتی ک 😍😘 میدونی ما طبقه ۵ هستیم  خونمون اسانسور نداره&nbs ...

خواهش میکنم فدات. ببین پله هارو یکی یکی برو. ینی رفته رو پله اول اون پاتم بزار یکم وایسا بعد پله بعدی. تا3ماه مراعات کن رفت وآمدتو کمتر کن. بچه که جاش سفت بشه و جفتت پایین نباشه دیگه پله مشکلی نداره برات.

جدی اهن نخورم ؟؟؟؟؟؟ اخه من کمخونی دارم   پس چیکار کنم ؟؟؟؟؟

من شنیدم 3ماه اول اهن زیاد بشه تو بدن خطرناکه. البته شرایط تو فرق داره شاید بخاطز کم خونیت باید بخوری. من قرص آهنمو از ماه 4شروع کردم. دکتر گفت 3ماه اول فقط فولیک اسید وویتامین د باید بخوری.