2777
2789
عنوان

جهت تبادل نظر با دختر ابریشمی😍 (مونته سوری)

| مشاهده متن کامل بحث + 2605 بازدید | 175 پست

رنگ بنفش هم جزء رنگ هایی است که فارغ از اینکه جنسیت فرزندتان چیس می توانید به سراغ آن بروید. این رنگ می تواند به نوعی احساس سلطنتی و یا همان لاکچریِ خودمان را در افراد تقویت کند. رنگ بنفش می تواند باعث ایجاد خلاقیت، اشتیاق و منطق در کودک شما شود. علاوه بر این، رنگ بنفش می تواند احساسات لطیف نوزاد و کودکان را هم افزایش دهد؛ به همین دلیل در صورتی که احتمال می دهید نوزاد حساسی داشته باشید و یا با گذشت زمانی بعد از تولد او متوجه این موضوع شدید بهتر است این رنگ را تغییر داده و یا استفاده از آن را به تعدادی وسیله و اکسسوری خلاصه کنید!

فــــــــاطــمه سادات هستم همــسر آقا حـــــامد و مــامـــان ســید میـــثــاق عزیزم  

با اینکه ممکن است در نظر خیلی از افراد رنگ خاکستری باعث کسلی و افسردگی شود ولی این رنگ یکی از پرطرفدارترین رنگ ها برای دکوراسیون اتاق نوزاد است! چرا که نه؟ شما می توانید با ترکیب این رنگ با رنگ های گرم و دوست داشتنی، دکوراسیون خارق العاده ای برای دلبندتان فراهم  کنید!

فــــــــاطــمه سادات هستم همــسر آقا حـــــامد و مــامـــان ســید میـــثــاق عزیزم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رنگ قهوه ای یک انتخاب مناسب برای دکوراسیون اتاق نوزاد است. این رنگ می تواند گرمای فضا را افزایش داده و احساس امنیت در کودک را افزایش می دهد. با این حال توصیه می کنیم که به سراغ استفاده بیش از حد از این رنگ نروید و آن را با رنگ های دیگری هم همراه کنید.

برای اینکه متوجه شوید چه رنگی برای کودک شما و سیسمونی او مناسب است، ابتدا بهتر است ماه تولد او را پیش‌بینی کنید زیرا رنگ متولدین هرماه با ماه دیگر متفاوت است.

اگر نوزاد شما در ماه‌های آبان و آذر و دی به دنیا می‌آید، رنگ مناسب برای اتاق خواب او قرمز، نارنجی و صورتی است و البته بهتر است از این رنگ‌ها برای کل دیوار استفاده نشود.

در صورت امکان، از این رنگ‌ها روی زمینه سفید در اتاق نوزاد استفاده شود.
این کار به بزرگ نشان دادن اتاق کمک می‌کند و نیز برای اینکه وسایل و رنگ سیسمونی چشم‌نواز باشد بهتر است زمینه دیوار سفید باشد.

اگر نوزاد شما در ماه‌‌های بهمن، اسفند و فروردین به دنیا می‌آید، استفاده از رنگ‌های سفید و خاکستری و طلایی برای اتاق او می‌تواند مناسب باشد و می‌توان با استفاده از این رنگ‌ها، سیسمونی ست موردنظر را  انتخاب کرد.

اگر کودک دلبند شما در ماه‌های اردیبهشت، خرداد و تیر به دنیا می‌آید، با استفاده از رنگ‌های آبی ملایم و طیف آبی روی زمینه تیره و یا درخشان و هر زمینه‌ای می‌توان آرامش را به کودکتان هدیه کنید.

برای کودکانی که در ماه‌های مرداد، شهریور و مهر به دنیا می‌آیند، می‌توان از رنگ‌هایی که در طیف سبز  هستند و یا رنگ سبز استفاده کرد و با استفاده از این رنگ‌ها محیطی دلپذیر را برای کودک خود ایجاد کنید، به نوعی که اتاق خواب خود را با هیچ جای دنیا عوض نکند.

جهت ننی در کودکان همانند رنگ اتاق با توجه به ماه تولد آن‌ها دسته‎بندی می‌شود تا کودکان بتوانند در این ننی‌ها خواب راحت و آرامی داشته باشند.

برای ماه‌های آبان، آذر و دی بهتر است جهت ننی به گونه‌ای باشد که پاهای کودک رو به جنوب قرار بگیرد.

برای ماه‌های بهمن و اسفند و فروردین بهتر است برای جلوگیری از تنش در هنگام خواب جهت ننی به گونه‌ای باشد که پاهای کودک در زمان خواب رو به سمت غرب باشد.

برای کودکانی که در ماه‌های اردیبهشت، خرداد و تیر به دنیا آمده‌اند، اگر جهت ننی به صورتی باشد که پاهای آنان به سمت شمال باشد می‌تواند به کودک کمک کند تا خواب راحت و خوبی داشته باشد.

و در آخر کودکانی که در ماه‌های گرم سال مانند مرداد، شهریور و ماه مهر به دنیا آمده‌اند، اگر جهت ننی رو به جنوب باشد بهتر است تا در خواب پاهای آنان به سمت جنوب باشد

امروزه گهواره‌ها به دلیل سبک وزنی قابلیت حمل و قرار دادن در هر گوشه‌ای از خانه را دارند.
اما بهتر است به این نکته توجه کرد که قرار دادن گهواره در هر جایی از خانه شاید درست نباشد، زیرا به طراحی فنگ‌شویی سیسمونی لطمه وارد می‌کند.

برای این منظور از قرار دادن گهواره رو به روی در اتاق یا سرویس بهداشتی خودداری کنید.
همین طور بهتر است گهواره را در زیر تیر‌های سقف قرار ندهید.

برای نوزادانی که دارای طبعی سرد هستند توجه به این نکته الزامی است که در معرض باد مستقیم قرار نگیرند، زیرا به راحتی سرما می‌خورند و یا اینکه با ایجاد خلط سودا در سرشان ممکن است رشد مغزی خوبی نداشته باشند.

وقتی صحبت از رنگ آبی و صورتی برای اتاق نوزاد را کنار بگذاریم و به سراغ رنگ های متنوع تری برویم قطعا ...

من قطعا انتخابم سفیده برای رنگ غالب ، خیلی دوست دارم سفید رو ، ولی تو رنگ مکملش موندم😁

بهترین جای ممکن ایستادم...در بهترین زمان....  
برای اینکه متوجه شوید چه رنگی برای کودک شما و سیسمونی او مناسب است، ابتدا بهتر است ماه تولد او را پی ...

عه ، کولوچه ی من متولد مهر خواهد بود ،پس رنگ سبز براش مناسبه🤔

بهترین جای ممکن ایستادم...در بهترین زمان....  
@دختر_ابریشمی    مرسی از مطالب خوبت عزیزم😍😍

خواهش میکنم دوست خوبم  

تصمیم گرفتم هر مطلبی که خوندم و به نظرم جالب اومد رو اینجا هم بذارم با هم استفاده کنیم   

عه ، کولوچه ی من متولد مهر خواهد بود ،پس رنگ سبز براش مناسبه🤔

تو این موردم نی نی ها مثل همن   

فندق منم شهریوریه سبز مناسبش هست