2777
2789
عنوان

جهت تبادل نظر با دختر ابریشمی😍 (مونته سوری)

| مشاهده متن کامل بحث + 2605 بازدید | 175 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا ولی از اسباب بازی متنفرم خلاقیت بچه رو از بین میبره خونه رو بهم ریخته می کنه اسرافه و محیط زیست نابود می کنه 

حالا از شانسم مادرشوهرم تقریبا ماهی ده تا اسباب بازی می خره

کل اسباب بازی فامیلو من تامین می کنم😂 چون منم همه رو میدم بیرون به خودشم گفتم گفت عیبی نداره

حلالم کنید و خدانگهدار   
کلا ولی از اسباب بازی متنفرم خلاقیت بچه رو از بین میبره خونه رو بهم ریخته می کنه اسرافه و محیط زیست ...

دقیقا موافقم ، اسباب بازی باید کممم باشه چند منظوره و خلاقانه

بهترین جای ممکن ایستادم...در بهترین زمان....  
چوبی عشقه    

راستی فاطمه سادات ، شما خرید اینترنتی از چه سایتایی میکنی؟ برای فندق؟

به جز دیجی کالا ، سایتای معتبر میخوام

بهترین جای ممکن ایستادم...در بهترین زمان....  

بازی جورابچین یک بازی جالب و خلاقانه است که شامل 32 عدد (16 جفت ) جوراب مقوایی رنگی و ضخیم می باشد. طرح های به کار رفته روی این جوراب ها توجه کودک را به خود جلب می کند.

دو روش انجام بازی جورابچین:

1- 32 عدد جوراب را جفت کند تا 16 عدد جوراب داشته باشد.

2- یک جفت جوراب را به او نشان دهید و از او بخواهید جفت دیگر را پیدا کند.

می توانید در سنین پایین تر رنگ ها و حیوانات را نیز به کودک آموزش داد.

یکی از اهداف اصلی این بازی افزایش دقت و تمرکز و همچنین تقویت حافظه دیداری است.

فــــــــاطــمه سادات هستم همــسر آقا حـــــامد و مــامـــان ســید میـــثــاق عزیزم  
راستی فاطمه سادات ، شما خرید اینترنتی از چه سایتایی میکنی؟ برای فندق؟ به جز دیجی کالا ، سایتای معتب ...

نی نی کالا

مای نی نی

نی نی لازم

کودک برتر

فــــــــاطــمه سادات هستم همــسر آقا حـــــامد و مــامـــان ســید میـــثــاق عزیزم  

خداروشکر آینه در اتاق کودکان کم تر به چشم می خورد پس نگرانی در این زمینه نداریم. مهم ترین نکته در اتاق خواب کودکتان به خصوص در سنین پایین و نوزادی تأمین خواب راحت است. به این منظور باید تخت خواب را به دیوار نچسبانید و زیر تخت خواب را خالی بگذارید تا بتواند  کودک را در بربگیرد و در اتاق جریان داشته باشد.

از رنگ هایی مانند آبی روشن و صورتی روشن یا سبز ملایم استفاده کنید این رنگ ها آرامش بیش تری را به اتاق خواب کودکتان می آورند.

هیچگاه از لوستر و آویز برای نورپردازی اتاق کودکتان استفاده نکنید بهترین نور طبیعی است پس اگر در حال چیدن سیسمونی  هستید اتاقی انتخاب کنید که در طول روز بهترین نور را دارد و در شب بهتر است از نورهای ملایم و آباژورها استفاده کنید.

از آویزان کردن تعداد زیادی عکس در اتاق خواب کودک بپرهیزید . قاب عکس در اتاق خواب کودک در جایی ندارد. استفاده از یک  یا دو عکس به صورتی که نگاه عکس به کودک نباشد بلامانع است.

وقتی صحبت از رنگ آبی و صورتی برای اتاق نوزاد را کنار بگذاریم و به سراغ رنگ های متنوع تری برویم قطعا یکی از اولین رنگ هایی که به ذهنمان می رسد رنگ سفید برای دکوراسیون اتاق نوزاد است.

دکوراسیون اتاق سفید می تواند به انتقال احساس آرامش به شما و البته فرزندتان کمک کرده و استرس های طبیعی بعد از زایمان را در شما کاهش دهد. با این حال ممکن است استفاده یکسره از رنگ سفید باعث بی روحی و افسردگی در فضا شود؛ به همین دلیل برای آنکه تاثیر معکوسی از این رنگ دریافت نکنید می توانید از وسایلی با رنگ های دیگری مثل رنگ های گرم به عنوان اکسسوری کمک گرفته و سرمای رنگ سفید را با کمک آنها بشکنید.

رنگ نارنجی یکی از اصلی ترین و البته پرطرفدارترین ها در میان رنگ های گرم است. رنگ نارنجی برای دکوراسیون اتاق نوزاد می تواند انرژی و هیجان خیلی زیادی را در محیط ایجاد کند. معمولا رنگ نارنجی در دکوراسیون اتاق کودک و نوزاد می تواند به راحتی و خودمانی شدن فضا کمک  کند. علاوه بر آن، رنگ نارنجی می تواند در روحیه کودک شما هم تاثیر بگذارد به گونه ای که به او در برقراری ارتباطات اجتماعی کمک کند.

رنگ زرد هم از رنگ های دوست داشتنی و پرطرفدار در دکوراسیون اتاق نوزاد است. رنگ زرد در دکوراسیون اتاق نوزاد باعث افزایش حس خوب و خوشحالی می شود. تا حدی که تحقیقات هم نشان می دهند که این رنگ می تواند بستر خوبی برای رشد خلاقیت و نوزاد و کودک باشد. رنگ زرد کمرنگ می تواند باعث افزایش تمرکز و حافظه در کودک شما شود، با این حال بهتر است در استفاده از رنگ زرد کمرنگ افراط نکنید چراکه می تواند باعث دل آشفتگی و حتی عصبانیت شود! معمولا رنگ زرد را می توان با رنگ طوسی ترکیب کرد و دکوراسیون اتاق نوزاد را به یکی از زیباترین حالت های خود درآورد.

رنگ سب رنگ طبیعت است و حس و حال خوبی در افراد ایجاد می کند. استفاده از رنگ سبز در دکوراسیون اتاق نوزاد می تواند به افزایش تمرکز و هوش فرزند شما در آن دوره کمک کرده و یادگیری او را افزایش دهد. رنگ سبز در دکوراسیون اتاق کودک و نوزاد می تواند از بهترین و هوشمندانه  ترین انتخاب ها باشد چراکه باعث افزایش سرعت در یادگیری خواندن و نوشتن شود. می توان گفت که در استفاده از این رنگ محدودیت خاصی وجود ندارد و می توانید هرچقدر خواستید از آن در دکوراسیون اتاق نوزاد خود استفاده کنید.