2777
2789

چند دقیقه زمان بذار‼️

واقعا یک عده رو درک نمی‌کنم 

کی گفته که افراد نی‌نی سایت 

پست‌های اینستاگرامی که آدم‌هایی مثل ما اونا رو می‌سازن

می‌تونه راهنما و مشاور زندگی‌های شما باشه؟؟؟؟

درسته که یک وقت‌های درد و دل کردن و مشورت گرفتن خوبه... اما باور کنید باور کنید که توی خیلی از مسائل مخربه و اثر سوءش خیلی بیشتر از اثر مفیده اونه! 

چه زندگی‌ها که با مشورت‌های غلط به پایان رسیدند چه ازدواج‌های اشتباهی که با مشورت‌های غلط شروع شدند و...!

آدم‌های عامی اینجا یا حتی در دنیای واقعی از روی تجارب شخصی خودشون شما را راهنمایی می‌کنن👉🏻👉🏻👉🏻👉🏻 اما مشاور و روانشناس از روی آگاهی به تمام امور شما و نگاهی جامع به مسائل جامعه شما رو راهنمایی می‌کنه 

شما حاضرید این همه برای سالن‌های زیبایی این همه بسته‌های اینترنتی این همه جراحی‌های زیبایی و خیلی چیزهای دیگه هزینه بکنید اما جلسه‌های روانشناسی و روانکاوی و روان درمانی را اصلاً جدی نمی‌گیرید ‼️واقعا چرا؟؟

چرا نگاه ما به بیماری‌های روانی مثل نگاهمون به بیماری‌های جسمی‌مون نیست؟ 

خیلی از گره‌هایی که توی زندگی‌هامون می‌افته وی فکرمون توی رفتارمون اتفاق می‌افته اگه از همون ابتدا به متخصصش مراجعه کنیم می‌تونیم اونو درمان کنیم و اجازه ندیم که تمام زندگیمون رو در بر بگیره...

پس عزیزانی که میاید اینجا و تاپیک می‌ذارید که همسرم فلانه بچم فلانه، حالم خرابه، خودمو دوست ندارم، ارتباطم اینطوریه اعتماد به نفس ندارم و و و و لطفاً لطفاً به خودتون احترام بذارید و روانتون رو ببرید پیش پزشکش و متخصصش.‌ یک مشاور و روانشناس خوب و دلسوز.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همونم می‌تونه با مشاور انجام بشه تا راه کار غلطی داده نشه

اخه خودتون با مادر و خواهر درددل نمی کنید همیشه میرید پدیش مشاور

نگین ای خداااااااااااااااااا مشکل دارم بگین ای مشکل خداااااااااااااااااااااا دارم