2777
2789
عنوان

بنظرتون واقعا شوهرم باکسی نبوده؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1205 بازدید | 117 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اما بازم بازم ته حرفم اینه که اون زنی که خیلی طرف شوهرشو بگیره بیشترشون شوهره خیانت کرده و روحشونم خبردار نشده و نمیشه کافیه یجور درست دقت کنن.من با برنامه ضبط صدایی که خود شوهرم تو گوشیش نصب کرده بود متوجه خیانتش شدم تا چند مدت زیر نظرش داشتم و به روش نیاوردم اون وقت فهمیدم نه یبار بلکه شایدهزاربار اینکارو کرده بود دستشو کامل خوندم فقط بخاطر بچه هام هنوز جدا نشدم.خیانت خیلی بده چون بعدش وسواس فکری میگیری شکاک میشی مریض میشی حتی اگه یجاهایی شوهر آدم واقعا هم راست بگه که دیگه خیانت نمیکنه اما دیگه ما نمیتونیم باور کنیم من هنوزم میگم‌ شوهرم اگه از من نترسه بازم خیانت میکنه زمینش هم فراهم بشه بازم میکنه.

خدایا پناه من و بچه هام باش🙏

اره عزیزم چرا نشه شوهر منم قبل ازدواجس اصلا نداشته من حاضر قسم بخورم 

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗
بیشترشم تاثیر این فصای مجازیه ک الان دوره زمونه بد شده ولی بازم خیلیارو دیدم همینشم ندارن ک زندکیشون ...

اره شوهرم میگ نرو نی نی سایت اینستا نصب نکن البته زورنمیگه عا ولی دوستنداره منم گوش نمیکنم .میگ اصلا فضای مجازی خوب نیست امامن حوصله ام سرمیره میام

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔
اره شوهرم میگ نرو نی نی سایت اینستا نصب نکن البته زورنمیگه عا ولی دوستنداره منم گوش نمیکنم .میگ اصلا ...

اره منو شوهرمم ک فقط واتساپ داریم اصن از اینستا بدمون میاد 

این نی نی سایتم مبگه زیاد نرو من گوش نمیدم میام الکی عصبی میشم 

بزنم بترکونمش بهترع😑

اره عزیزم چرا نشه شوهر منم قبل ازدواجس اصلا نداشته من حاضر قسم بخورم 

چن تا پسرای فامیل مام اصلااااا نداشتن مطمینیم ما

ولی نمیدونم چرا اینا قابل قبول نیس برا عموم مردم 

از بس ک اوصاع بده خوبا دگ دیده نمیشن

اما بازم بازم ته حرفم اینه که اون زنی که خیلی طرف شوهرشو بگیره بیشترشون شوهره خیانت کرده و روحشونم خ ...

من برای یه مشکل از همسرم یه برنامه نصب کردم ببینم کجامیره .گلم یکم خوشبین باش اونی ک خیانت میکنه قطعا زمینه داشته همه مثل هم نیستن درضمن من تاپیک نزدم بگم شوهرم خیانت میکنه یانه؟!من پرسیدم بنظرتون قبلا بادختری بوده یانه .امیدوارم شماهم همسرتون همیشه متعهد باشن 

تیکر بارداری نیست تیکر ازکمپ بیرون اومدن شوهرمه .میشه براش دعاکنید ؟دعاکنید اون روز بیاددنبالم یابهم زنگ بزنه که زندگی جدید وباارامش وپاکی رو شروع کنیم😔
چن تا پسرای فامیل مام اصلااااا نداشتن مطمینیم ما ولی نمیدونم چرا اینا قابل قبول نیس برا عموم مردم&n ...

اره دیگه قرار نیست که همه رو با یه چشم ببینیم

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗
چن تا پسرای فامیل مام اصلااااا نداشتن مطمینیم ما ولی نمیدونم چرا اینا قابل قبول نیس برا عموم مردم&n ...

ماترکیم اکثرا فامیلامون متعهد وچشم پاکن .زیاد ازاین خیانت میانتا ندیدم اماخب بازم وجوددارن نمیگم ترکا خوبن اما فانیلامون تقریبا غیرتی وچشم‌پاکن

برادرشوهرم دایی هام اینا اصلا تواین فازا نبودن

اما بازم بازم ته حرفم اینه که اون زنی که خیلی طرف شوهرشو بگیره بیشترشون شوهره خیانت کرده و روحشونم خ ...

من ک طرفشو نمیگیرم ولی هر دفعه ام امتحانی کردم مثل شما فقط خودم شرمنده شدم دگ ب این نتیجه رسیدم من از سوهرم بدترم هم الانم و هم گدشتم

شوهرم تو خانوادا ب زن ۶۰ ساله ام حجاب تداره نگاه نمیکنه تو خیابون ۱۰۰ بار ندیده من میبینمش سرشو بالا نمیاره از مجازی بدش میاد فقط فکر دکترا گرفتنو کار کردنشه فیلمو خودش با سانسور دان میکنه گوشبس همش ولوعه دست همه نماز میخونه روزه میگبزه با عزاداریا گریه میکنه خمس میده حتی و خیلی زیاد خدا ترسه و ب اون دنیال اعتقاد داره 

من ادم مدهبی نیستم ولی خیلی خوسحالم ک با ی ادم با ایمان ازدواج کردم ک هر دفعه رو سفیدم کرده

من خودم با شوهرم ۳ سال دوست بودم هدفموتم از اول ازدواج بوده چی میگی شما من دارم میگم شاید این اولین ...

گلم من خودم پیشنهاد اشنایی ب همسرم دادم انقدرکه خجالتی بود خودم بهش زنگ زدم 

من ک طرفشو نمیگیرم ولی هر دفعه ام امتحانی کردم مثل شما فقط خودم شرمنده شدم دگ ب این نتیجه رسیدم من ا ...

خیلی خوشحالم برات ایشالا خوشبخت بشی .ببین گلم همه همه همه یه عیبی دارن همسرمن چشم پاکی وغیرتش آپشنشه اما اعتیادداره !وشاید ازش جدابشم شاااید .پس شاید شوهر اون خانوم اعتیادنداره اما چششمش پاک نیست