2777
2789
عنوان

خدایا یعنی به حق این شب میشه شوهرم تغییرکنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 959 بازدید | 96 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از خودکشی میترسم و میدونم عاقبت بدی در انتظارمه دلم مرگ طبیعی میخواد هرچند عذاب وجدان شدید دارم به خاطر دخترم. خودمم بی مادر بزرگ شدم ولی نمیدونم چرا خدا اینکارو باهام کرد 

واقعا چرا بعضی از مردا کودک درونشون انقدر فعاله؟؟ شوهر من رفتارش بچگانه نیست کاراش مثل بچه هاست مث ...

شوهر منم قهر میکنه مقصرم خودشه همیشه بعد من باید برم دنبالش واسه اشتی! همیشه م کاری میکنه ک همه بفهمن قهره 

شوهر منم قهر میکنه مقصرم خودشه همیشه بعد من باید برم دنبالش واسه اشتی! همیشه م کاری میکنه ک همه بفهم ...

برای منم یا تو قیافه س یا سرسنگین ی روز که خوبه تعجب میکنم و نگران میشم نکنه اخر کارشه😬 الان کرونام که زده نابودمون کرده

آدم ها رو باید همون‌طور که هستن پذیرفت...هیچ کس عوض نمیشه...

متاسفانه درسته. ولی توروخدا اینجور درسته؟ چرا با کوچکترین اعتراض باید حرفه‌ای رکیک بشنوم. از دست زمینو زمان عصبیم