2777
2789
عنوان

خدایا یعنی به حق این شب میشه شوهرم تغییرکنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 959 بازدید | 96 پست
متاسفانه دخترم هم داره شخصیتش مثل اون میشه. واقعا رفتارهاش سطح پایین و ابتدایی. جلو دیگران خودشو متش ...

اونو دیگه خودت میتونی یکاریش بکنی ک مث باباش نشه

مثلا با بدگویی کردن از باباش ن ها 

خودت بیشتر میدونی 

من میگم بگو ک اینجوری باشی هیشکس دوست نداره و باباتم کارش اشتباس

خداجون ی ارامش خوب بهم بده ک دیگه هیچ نیازی ب محبت دیگران نداشته باشم عاشقتم راسی ۲۸ ام ک تولدمه ازتون انتطار کادو دارما

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باورتون میشه سرکار و تو فامیل مثلا من آدم فهمیده ای هستم و کلی با بقیه مشورت و هم فکری میکنم.ولی تو زندگی خودم مثل یه آدم فلجم. احساس می‌کنم یه جورایی خدا میخواد بهم بگه تو هیچی نیستی فقط یه پوسته برای دیگرانی

کاش یکی بود زودتر به من معرفیش میکرد، همه چی دست توعه

هزارجور سرچ تو نت کردم هزارجور پست روانشناسی و مشاوره ای گوش دادم همشون میدونی چی میگن؟ زنی موفقه ک کنیز شوهرش باشه! هرچی اون بچه س و دهن لقه و لجبازه و خانوادش بدذاتن تو ب روی خودت نیار همش خوبیشونو بگو هرچی بهت ریدن بگو عیب نداره تا عزیز بشی پیش شوهرت😑😂

اونو دیگه خودت میتونی یکاریش بکنی ک مث باباش نشه مثلا با بدگویی کردن از باباش ن ها  خودت بیشت ...

بخدا میگم. یه بار جلو باباش از شدت ناراحتی گفتم کارهای زشت بابا رو به معلمتون بگو گفت نههههههه بابام ابروش میره

بخدا میگم. یه بار جلو باباش از شدت ناراحتی گفتم کارهای زشت بابا رو به معلمتون بگو گفت نههههههه بابام ...

🥺☹😕😔

خداجون ی ارامش خوب بهم بده ک دیگه هیچ نیازی ب محبت دیگران نداشته باشم عاشقتم راسی ۲۸ ام ک تولدمه ازتون انتطار کادو دارما
هزارجور سرچ تو نت کردم هزارجور پست روانشناسی و مشاوره ای گوش دادم همشون میدونی چی میگن؟ زنی موفقه ک ...

احمقانه است واقعا. من به این نتیجه رسیدم هرگززززز یک آدم تغییر نمیکنه

احمقانه است واقعا. من به این نتیجه رسیدم هرگززززز یک آدم تغییر نمیکنه

اره...ببین مردی که خسیسه اصلا نمیشه درستش کرد!مردی که بچه ننه هست و دهن لق اصلا درست نمیشه شاااااااید باهزارجور کوتاه اومدن زنش یکم خوب بشه ولی تا یک دعوای کوچیک بشه باز میشه همون ادم سابق! مردی که خیانتکار باشه همیشه بوی خیانتو میده پس اینهمه م تلاش میکنیم برا عوض کردنشون فقط اشتباه محضه

هزارجور سرچ تو نت کردم هزارجور پست روانشناسی و مشاوره ای گوش دادم همشون میدونی چی میگن؟ زنی موفقه ک ...

نههههه این فرق داره اجی، بخونش لطفا 

بهت یاد میده چطور یه دختر ساده نباشی و سیاست یادت میده، 

بخونش ارزش داره

✨💖 الهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💖✨
بهتر از ی ادم خائنه 

خائن نیست. شخصیت وابسته ای به خودم داره. مثلا اگه من ناراحت باشم به شدت بهم میریزه اگه بخوام  حتی سر بچم غر یزنم واکنش نشون میده سریع فحش‌های زشت به زبون میاره. خدایا تموم عمرم از آدم بددهن و عصبی متنفر بودم دقیقا باید تا لحظه مرگم تحمل کنم. از خدا میخوام به حق این شب یا درست بشه یا خودم تا آخر امسال جونمو از دست بدم.