بخدا بیشتر روزها خیلی خیلی عصبانیم. شوهرم رفتارهای بچگانه داره اولش به نظر بامزه است ولی به شدت ناراحتم. نمیدونم خدا کمکم میکنه یانه. حتی بارها به خودکشی فکر میکنم انتظار من از زندگی این نبود
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
باورتون میشه سرکار و تو فامیل مثلا من آدم فهمیده ای هستم و کلی با بقیه مشورت و هم فکری میکنم.ولی تو زندگی خودم مثل یه آدم فلجم. احساس میکنم یه جورایی خدا میخواد بهم بگه تو هیچی نیستی فقط یه پوسته برای دیگرانی
کاش یکی بود زودتر به من معرفیش میکرد، همه چی دست توعه
هزارجور سرچ تو نت کردم هزارجور پست روانشناسی و مشاوره ای گوش دادم همشون میدونی چی میگن؟ زنی موفقه ک کنیز شوهرش باشه! هرچی اون بچه س و دهن لقه و لجبازه و خانوادش بدذاتن تو ب روی خودت نیار همش خوبیشونو بگو هرچی بهت ریدن بگو عیب نداره تا عزیز بشی پیش شوهرت😑😂
خائن نیست. شخصیت وابسته ای به خودم داره. مثلا اگه من ناراحت باشم به شدت بهم میریزه اگه بخوام حتی سر بچم غر یزنم واکنش نشون میده سریع فحشهای زشت به زبون میاره. خدایا تموم عمرم از آدم بددهن و عصبی متنفر بودم دقیقا باید تا لحظه مرگم تحمل کنم. از خدا میخوام به حق این شب یا درست بشه یا خودم تا آخر امسال جونمو از دست بدم.