2777
2789

مطمئنم اینستا گرام یه فضای زیادی رو از حافظه پر میکنه . چون من گوشیم ۴ گیگ خالی داشت . اینستا گرام نصب کردم . بعد از یه هفته هرر وقت به محض اینکه میرم تو برنامه پیام میده حافظه پره .

اگه چند روطم بگذره و اینستا رو باز نکنم نمیگه حافظه پره .

ولی از هر کی میپرسم میگه نه هیچ فضایی اشغال نمیکنه

کسی هست وارد باشه بگه اگه  اشغال میکنه کجا‌هست ؟

کلیرکش کن

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو قسمت فایلهای شخصی،گزینه ذخیره داخلی ،تلگرامم زیاد حافظه اشغال میکنه

تلگزام و واتساپو میدونم .اونا خالی هستن 

اینستا رو تااا باز میکنم پیام پر شدن حافظه میاد 

داده های پنهانو پاک کن 

تحصیلاتم بالاست . اطلاعات عمومیم بالا . به جز این سایت تو سایت های دیگم عضوم .هر سایتی باشه که بتونم اطلاعاتمو زیاد کنم عضوش میشم .خودم تو تلگرام گروه دارم و کانال .به هر سایتی روزانه یه رب سرکشی میکنم و کسب اطلاعات . تا لحظه مرگم از کتاب فاصله نمیگیرم چون نمیخوام ابزاری برای اهداف انسان های هدفمند باشم .خودم هدفمندم. شعارم تلاش مکرره .هر شکستی برام پل موفقیت بوده و بعد از شکست های پی در پی طعم شیرین موفقیتو چشیدم .زندگیم نمیخوام فقط به خوردنو وخوابیدن و تفریح ختم بشه .اهداف و آرمان هام خیلی بالاتره و یه روزی به اهدافم میرسم . 
خب کجاست کش اینستا؟

تنظیمات»»برنامه ها»»اینستاگرام»»پاک کردن حافظه پنهان

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.
حافظه پنهانشو زود به زود پاک میکنم 

نمیدونم دیگه عزیزم

من بعضی وقتا که الکی پیام پر بودن حافظه میده،گوشیمو خاموش روشن میکنم نمیدونم ربطی داره یا نه

داده پنهانم کلا در حد مگ پر کرده .اونم زود به زود پاک میکنم  کش نداره اینستا؟ که عکسا و فیلمای ...

اینستاذخیره نمیکنه مگه اینکه برنامش نصب بشه و فقط عکسا و فیلمهای لودی  data میشه 

تحصیلاتم بالاست . اطلاعات عمومیم بالا . به جز این سایت تو سایت های دیگم عضوم .هر سایتی باشه که بتونم اطلاعاتمو زیاد کنم عضوش میشم .خودم تو تلگرام گروه دارم و کانال .به هر سایتی روزانه یه رب سرکشی میکنم و کسب اطلاعات . تا لحظه مرگم از کتاب فاصله نمیگیرم چون نمیخوام ابزاری برای اهداف انسان های هدفمند باشم .خودم هدفمندم. شعارم تلاش مکرره .هر شکستی برام پل موفقیت بوده و بعد از شکست های پی در پی طعم شیرین موفقیتو چشیدم .زندگیم نمیخوام فقط به خوردنو وخوابیدن و تفریح ختم بشه .اهداف و آرمان هام خیلی بالاتره و یه روزی به اهدافم میرسم . 
مسخره م نکنیا یعنی چی که عکسا و فیلمای لود شده دیتا میشن ؟ یعنی چی میشن؟

یعنی عکسا و فیلم هایی که تو اینستا به اشتراک گذاشتی فقط ذخیره میشن تو داده ها یا حافظه داخلی گوشی  .