2777
2789
عنوان

کیسه ادرار برای نی نی

311 بازدید | 6 پست
س.دخترم از ادرار داره کیسه دادند نمیدوم چجوری استفافه میشه.یه کیسه مستطیلی مدرجه با یه جای چسب بیضی شککل .
عشق فقط عشق علی ،رهبر فقط سید علی.دوستان هر حاجتی دارید بگید تو نماز دعاتون کنم.من به معجزه ی سبز دعا ایمان دارم.😍
خب بر چسبشو بردا و بچسبون به نازش جوری که سوراخش جلوی محل خروج ادرار باشه و می تونی پوشاکشو ببندی، هر وقت جیش کنه میره تو کیسه فقط موقع بازکردنش اول مواظب باش نمونه نریزه دوم آروم باز کن تا به پوستش آسیب نرسه. من یه بار بیشتر تجربه نکردم
من نه عاشق هستم و نه محتاج نگاهی که بلغزد بر من! من خودم هستم و یک حس غریب، که به صد عشق و هو س می ارزد ...
دستاتو بشور. نمونه ی صبح بهتره، مثلا نزدیک صبح که می دونی یک کم وقت بعد جیش می کنه. و اگه قبلش حمام رفته باشه باز هم بهتره (منظورم اینه که مثلا شب قبل) یا اینکه تمیز باشه. لبهای بزرگ را باید از هم باز کنی برچسبشو بردار و به پوست سطح داخلی لبهای بزرگ بزن نه روی لوبهای بزرگ. به نحویکه سوراخش جلوی محل خروج ادرار باشه. موفق باشی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون گلنار جون خیلی سخته.همش باز میشه یا میوفته
عشق فقط عشق علی ،رهبر فقط سید علی.دوستان هر حاجتی دارید بگید تو نماز دعاتون کنم.من به معجزه ی سبز دعا ایمان دارم.😍
پریسا کوچولو ممنون.چه اصطلاح جالبی.نازش!‏
باید قسمت مستطیل شکلو بچسبونی به نازش
واییی من همیشه فکر می کردم واسه دخترا باید یه شکل دیگه باشه آخه خیلی سخت می شه اینطوری که !!! واسه پسرا خیلی راحته آلتش می ره داحل اون سوراخ وسطی دیگه جیش هم نمی ریزه اما واسه دخترا فکر کنم کار یه کم سخت باشه

خدا هم که باشی بندگانی هستند که ناراضی اند، به دنبال رضایت چه کسی می گردی!!!؟