2777
2789
عنوان

برنامه نویسی زبان اسمبلی

105 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها.طاعات وعبادتون مورد قبول.

هیچکدوم رشته ی کامپیوتر خوندین وبلدین تو نرم افزار زبان ماشین یا همون اسمبلی کد نویسی  کنین؟یا کسی رو  سراغ دارین؟

اگه یکی بلده کمک کنه انشالله هرچی میخواین به حق همین شبای عزیز خدا بهتون بده😔

خودت کدوم زبان هارو بلدی

1-طرف تو امضاش به صورت محسوس و نامحسوس کل نینییسایتی هارو به فش و توهین و تحقیر بسته بعد نوشته چقد بیفرهنگید خبببب قشنگگگگ خودت اگه بافرهنگ بودی که تو امضات فحش نبود                  2-خداوکیلی کیی مثل من این کاربری هشتمشه ؟ با دوتا خط خودم با دوتا ایمیلم با سه تا از خط های فادرم با خط مامیم ثبت نام کردم این خطو مسجد رایگان داد .بیینم کی این میترکه!!!  (ولی نترکونین این خط تبرکه اون دنیا باس جواب بدین)                                        4-کلام اخررممم اینه که بابا خدا بمون عقل و درک داده که ازش استفاده کنیم به هرچی میخوایم شک کنیم و تجزیه و تحلیل و تفسیرش کنیم اگه قرار بود برامون دیکته کنه که بمون عقل نمیداد... !                                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولا گلی ازاینا نداشتیم بلد نیستم اما تو این گروه کار دانشجویی انجام میدن فکر کنم بگو ۵ یا ۱۰ تومن میدم  هرکی بلده س تا سوال برنامه نویسی ماشین برات بگه @job_freelancer

معلم سال ۱۴۰۵برام دعا کنید ممنونم