2777
2789
عنوان

پسر ۳۴روزه ای دارم ک زبانش بیرونه تو رو خدا جواب بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1800 بازدید | 71 پست
راحت نیس دارم دردمو میگم ولی داغونم 

بچه نمیدونم کی سیر کی گرسنه منم هی گریه میکرد هی بهش شیر خشک میدادم بعدش که بردمش دکتر گفت هر دوساعت۴۰ سی سی برا قبل چهل روزگیش گریه کرد بلندش کن دورش بزن که ساکت بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ۳۷ روز دیر نیست برا پسرمن زردیش خیلی طول کشید ده روزش بود که ازمایش دادم مشکل تیرویید داشت ولی دکترش گفت تا دو هفته صبر کن اگه نرماال نشد  براش دارو شروع میکنم .انشاالله که مشکلی نداره پسرتون اگه تیروییدش کم کار بود پیش دکتر غدد خوب ببرین

نه ۳۷ روز دیر نیست برا پسرمن زردیش خیلی طول کشید ده روزش بود که ازمایش دادم مشکل تیرویید داشت ولی دک ...

پسرم نشونه زردی اصلا نداشت فقط زبونش بیرونه.....پسر شمام پرخور بود؟

نه عزیزم اصلا نگران نباش دیر نشده من این روزارو گدروندم کاملا درکت میکنم من پسرمو که دکتر میبردم بچه هایی بودن که خیلی دیرتر تشخیص داده شده بودن ولی کاملا نرمال بودن وهیچ مشکلی نداستن 

راحت نیس دارم دردمو میگم ولی داغونم 

دردت ب جونم مامانی. میفهممت... از بس این مریضی ها و درد و بلاها زیاد شده خب ادم میترسه. من تا بچم قشنگ بزرگ شد و چهره و حرف زدنش و راه رفتنش کاممل شد دائم داشتم بررسی میکردم سندروم داوون نداشته باشه با طوریش نباشه!!! عزیزم ب دلت بد راه نده . حساس میشی خدای نکرده باش بدخلقی میکتی درست نمیتونی شیرش بدی و ... توکل ب خدا کن و دکترم اگه گفت هیچی نیس ک .... 

والا.... با این نوناشون🤨به نی نی یار قول دادم اگه عصبانی شدم فقط تودلم فحش بدم؛ دل جونم ولی بلندگو قورت داده انگار🤭😆فازت چیه میگی مخالف نظرمی ریپلای نکن؟!🤔سلطااااان تو نظرت رو بگی، ما حرفمون رو قورت بدیم؟؟😏هرکی میگه طرز پوشش و حرف زدن و کوفت و زهر مار هرکسی به خودش مربوطه خر🐴 است...( دلم میخواد؛ به خودم مربوطه😎)