2777
2789
عنوان

پسر ۳۴روزه ای دارم ک زبانش بیرونه تو رو خدا جواب بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1800 بازدید | 71 پست
ازمایش گرفتم مشکلی نداشت ولی داره شبیه سندروم دان میشه

خدا نکنه چه راحت این حرفا میزنی

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راحت نیس دارم دردمو میگم ولی داغونم 

به دلت بد راه نده . کاش عکسشا میزاشتی ببینیم واقعا فرق داره. چون ناف بیرون زده شده وپر خوری و..طبیعیه من دیدم که خوب شده

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 
راحت نیس دارم دردمو میگم ولی داغونم 

مگه توبارداری سونوان تی وآنومالی وآزمایش نرفتی؟خب اگه مشکل جدی بودهمون موقع معلوم میشد.سونوان تی فکرکنم مربوط ب همون سندروم دان

💕خداوندروزی رسان بی حساب من است💕

بعضیا زبونشو زیاد رشد کرده عمل می‌کنند خوب میشه  تو نت سرچ کن ما همسایه قبلیمون زبون دخترش خیلی بزرگ بود عمل کرد 

در پی هر قضاوت شما یک نفر می جوشد یک نفر میسوزد یک نفر می میرد قبل از آنکه زبانت آلوده به کشتن کسی شود حرف های خامت را بگذار خوب بپزد