2777
2789
عنوان

ختم سوره قدر تا اخر ماه رمضان

135 بازدید | 21 پست

سلام خدمت خانوماي عزيزِ عضو ني ني سايت 👸

طاعات و عباداتتون قبول باشه انشالله..از خداوند ميخوام همتون سلامت باشيد و مشكلاتتون ب زوديه زود حل بشه.ما ختم سوره ي قدر رو داريم

تا آخر ماه رمضان هر كي دوست داشت ميتونه شركت كنه.. هركس ب نيت دعا و آرزوي خودش بخونه و هركسي ك دوست داشت ميتونه براي بقيه هم بخونه

هرشب هر تعدادي ك اين سوره رو خونديد كامنت كنيد ك من شمارش كنم و به هزارتا برسه و ختم كامل بشه.عزيزانتون هم ميتونند در اين ختم شركت كنند

(اميدوارم ك عزيزان كوتاهي نكنند و توي ثواب اين ختم همگي بهره ي كافي رو ببرند، اين سوره فقط ٥،٦ آيه هست) يا علي..

براي جور شدن جهيزيه ام صلوات بفرستين😔 خیلی شغل عوض کردم و هیچ فروشی نداشتم🙏🏻 ممنون میشم از هنرم حمایت کنید .پیج روبیکام Artzarigoli.پیج اینستام Artzarigoli🦋💙 کارهای هنری من 🦋💙. عزیزان خرید ندارین حداقل با لایک و اشتراک گذاری ازم حمایت کنید خواهش میکنم🎈⚘ این کار وقت شما رو نمیگیره ولی تو این اوضاع اقتصادی خیلی به من کمک میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزيزانم 

جاحت روا بشين از اين ختم

براي جور شدن جهيزيه ام صلوات بفرستين😔 خیلی شغل عوض کردم و هیچ فروشی نداشتم🙏🏻 ممنون میشم از هنرم حمایت کنید .پیج روبیکام Artzarigoli.پیج اینستام Artzarigoli🦋💙 کارهای هنری من 🦋💙. عزیزان خرید ندارین حداقل با لایک و اشتراک گذاری ازم حمایت کنید خواهش میکنم🎈⚘ این کار وقت شما رو نمیگیره ولی تو این اوضاع اقتصادی خیلی به من کمک میشه
۵ تا عزیز💙

به حق اين سوره و همين شب انشالله ب هر چي ميخوايد برسيد

به حق اين سوره و همين شب انشالله ب هر چي ميخوايد برسيد

ممنون همچنین شما انشالله حاجتتون روا بشه تو این ماه عزیز💙

خدایابه امیدتو😍برای سلامتیُ ظهور امام عصر(عج)صلوات ⚘دوستان گلم: (ان شاءالله )درست هست لطفا توجه کنید⚘🙇‍

فدات عزيزدلم

هرشب باید بخونیم اگه یادمون شه چی؟

هررر موقعي كه راحت بوديد و دوست داشتيد بخونيد و اطلاع بديد ك چند بار خونديد

بیست مرتبه 

سی مرتبه دیگه هم خوندم امشب شد پنجاه مرتبه. التماس دعا 

شنیدم دعای نی نی سایتی ها خیلی زود میگیره. خدایا یه مشکل و گره خیلی بزرگ تو زندگیمه برطرفش کن دوستان گلم التماس دعا دارم. هرکی دعا کرد برام بهم بگه براش صلوات بفرستم