2777
2789

سلام عزیزای دل

سوال اول اینکه شما پس انداز مخفی دارید؟

سوال دوم اینکه خانومای شاغل چیکارا میکنید ک پولتونو کامل تو خونه خرج نکنید و برای هدفاتون پس انداز کنید؟

من پس اندازمو آخر همون روز خرج میکنم  

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هیچی رو مخفی نمیکنم،ولی ب همسرم میگم دوس دارم واسه روزای مبادا جمع کنم اونم میبینه جمع میکنم خوشش میاد،ولی همشو ی جا جمع نمیکنم مثلا ۱۰۰ تومن ی جای دیگه میذارم ۵۰ تومن میذارم کیفم واسه خرج کردن ک پیشم باشه،همیشه یادت باشه خرجای کوچیکتو ب هیشکی با جزئیات نگو

سلام آره . من تو مغازه شوهرم کار میکنم . شغل مستقل از خودم ندارم .ولی حساب مخفی دارم  اگر شغل مستقل از شوهرم داشتم طلا می خریدم .یا سکه یا لباس و اینا برای خودم .اگه شوهر ت جنبه محبت داشته باشه و پول لازم باشه بهش کمک کن.ولی بیشتر برای خودت خرج کن

خدایا،شکرت منو لایق مادر شدن دونستی ....خدای مهربونم هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن😍.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن🙏🏻.اگه منتظره دامنشو سبز کن🙏🏻.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن🙏🏻.اگه مستاجره صاحب خونش کن🙏🏻.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن🙏🏻.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تو رو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن🙏🏻.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🥰🌷🥰🌷
مبلغ زیادی پس انداز دارم ولی مخفلی نیست من تاحالا از حقوقم هزینه ای برای زندگیمون نکردم 

شوهرتم تا حالا ازت درخواست نکرده؟

مثلا بگه قسطم عقب افتاده یا برای خرید خونه یا ماشین یا هرچی

پس انداز مخفی نداریم نه من نه همسرم کارتامونم دست همدیگه س

هدفم پیشرفت زندگی در کنار همسرمه واسه همین نیاز به پس انداز مخفی ندارم

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم.