غریبه۷۴ مدیر عضویت: 1398/01/02 تعداد پست: 4316 عنوان تورو خدا هرکی ریاضی خوبه بیاد کمکککک | مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 45 پست داداشم امتحان داره پایه دهم انسانیه بلد نیست اینارو یکی حل کنه براش🙏🙏🙏🙏🙏 روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞 1399/02/25 | 14:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
غریبه۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/02 تعداد پست: 4316 اوکی .میفرستم حل میکنم الان رو کاغذ بنویس عکس بگیر زودتر تموم میشه🙏🙏🙏🙏🙏 روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
رویای_زندگی_با_تو عضویت: 1399/02/07 تعداد پست: 5695 تا سوا ل 5 حل کردم فعلا عکسش داره میاد..بقیه رو هم دارم حل میکنم
غریبه۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/02 تعداد پست: 4316 تا سوا ل 5 حل کردم فعلا عکسش داره میاد..بقیه رو هم دارم حل میکنم فدای بشششمم دستت درد نکنه بخدا شب برات کاری دعا میکنم روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
غریبه۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/02 تعداد پست: 4316 اسی اینم سوال اخر الهییی دردت به جونم دستت درد نکنه خیلی گلی 😘😘😘 داداشم میگه بازم مزاحم میشیم😂 روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
رویای_زندگی_با_تو عضویت: 1399/02/07 تعداد پست: 5695 الهییی دردت به جونم دستت درد نکنه خیلی گلی 😘😘😘 داداشم میگه بازم مزاحم میشیم😂 وقتش رسید همه رو بنویسه؟...قربونت در خدمتم
غریبه۷۴ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/02 تعداد پست: 4316 وقتش رسید همه رو بنویسه؟...قربونت در خدمتم از روش اسکرین گرفت دست خط خودتو فرستاد برا معلم وقت نبود بنویسه😁 روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞