2777
2789
عنوان

سلام

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 91 پست
اولش نه اما روز به روز داشت حسم بهش بیشتر میشد که گفت میرم از سرکار  الان شاید 50 50 باشه حسم&n ...

فقط اینو بدون تا دلت با یکی اوکی نشده ازدواج نکن باهااش 

I would love to be kind to me, i saw with all kindness

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون گوشی باباش خرابه انگار گوشی این دستشه تو خونه 

چیبگم 

بنظرم خودت بهش پیام بدی بهتره 

البته شاید ایشونم میخواسته ببینه عکس العمل شما چیه این حرفو زده 

I would love to be kind to me, i saw with all kindness

نظر مشاور و روانشناس اقای دکتر شیری :

اگه یکی به دلت ننشست ،رهاش کن ...

هم پسر هم دختر ..

من خودم یه خاستگار داشتم همه چیزش خوب بود فقط وقتی غذا میخورد ،حرف میزد و محتویات دهنش پیدا میشد .ازش زده شده بودم . از مدل دندوناش ... 

ولی عالی بود ‌.پسری خوش اخلاق خانواده دار مهربون .کاری و ... 

مدیر اون شرکت که در جریان خاستگاری این پسر بود بهم گفت : این پسر در هر خونه را بزنه ،بهش نه نمیگن .پشیمون نشی از جواب منفیت ؟

اون زمان با دکتر شیری مشورت کردم چون عذاب وجدان داشتم .دکتر یه دله کرد من رو ....خدا رو شکر با دلسوزی و عذاب وجدان نرفتم ازدواج کنم .هم خودم را بدبخت نکردم هم طرفم رو ... 

باید طرف چه قشنگ چه زشت ،به دلت بشینه و حذابیت برات داشته باشه 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

خوبی هایی که در حقت کرده رو ندید بگیر و بعد در مورد ازدواج تصمیم بگیر 

چون انگار داری جبران خوبی هاشو می کنی که به علاقش جواب مثبت می دی 

اگه ندید گرفتی و دیدی بخاطر خودش دوسش داری ،قبولش کن و برو سراغش

قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰