2777
2789
عنوان

سلام

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 91 پست
چه قدر نظرتون قشنگ هست 👍👍👍👍 ممنون 

خواهش می کنم

امیدوار بتونه ضره ای کمکت کرده باشه تو تصمیم گیری

قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب الان تصمیمت چیشد؟ ببخشید دیگه من پیگیرم      

دختر خوبی هست به درد ازدواج میخوره 

اما خودم روم نمیشه بهش بگم اون دختره همکارمون از زیر زبونش حرف میکشه 😂😂😂😂یک بار بهم گفت دلش برات تنگ شده امروز نیومدی سرکار

😂😂😂😂😂😂😂اره واقعا

یه سوال اگه یه روز اون خانوم برگرده عشق قبليت بعد شما با این خانوم باشین و قرار ازدواج باهاش بذارین عشق اولتو باز قبول میکنی؟ و با این خانوم بهم میزنی؟ 

یه سوال اگه یه روز اون خانوم برگرده عشق قبليت بعد شما با این خانوم باشین و قرار ازدواج باهاش بذارین ...

نه اصلا برگرده اون موقع هیچ فایده ای نداره تازه شانس بیاره باسه نامردیش یه فس کتک نخوره 😂😂😂😂

اما جدا از شوخی من برای همین تردید داشتم جون یا به یک دختر نمیگم عاشقتم یا بگم تا اخرش هستم تا موقع مرگم

نه اصلا برگرده اون موقع هیچ فایده ای نداره تازه شانس بیاره باسه نامردیش یه فس کتک نخوره 😂😂😂😂 ام ...

حالا من قضاوت نمیکنم و نمیدونم واسه چی رفته اما خواهشا اگه اومد و یه کس دیگه تو زندگیت بود قبول نکن.. 

خودتو پیدا کن نمیشه ک تا اخر پاسوزه اون بنده خدا بشی. یه یا علی بگو و دوباره شروع کن شاید با این خانوم خوشبختترین پسر بشی اما اول خودتو پیدا کن. یه جوری نشه ک خدایی نکرده جسمت پیش این خانوم باشه روحت و ذهنت جای دیگه. 

حالا من قضاوت نمیکنم و نمیدونم واسه چی رفته اما خواهشا اگه اومد و یه کس دیگه تو زندگیت بود قبول نکن. ...

به خاطر شغلش میخواست بازیگر شه من رو ول کرد 😔😔😔😔😔😔😔گفت هدفم مهم تره تا ازدواج با تو 😔😔😔😔

دستت درد نکنه بابت راهنماییت 

[QUOTE=136811344]به خاطر شغلش میخواست بازیگر شه من رو.. 

خوب دیگه وقتی ارزشی برات قائل نشد و رفت دنبال هدفش شما هم فراموشش کن.فقط خودت عذاب میکشی.. حالا بازیگر شده؟ 🤔کنجکاو شدم ببینم ب هدفش رسیده

خاهش میکنم🌹

[QUOTE=136811344]به خاطر شغلش میخواست بازیگر شه من رو..  خوب دیگه وقتی ارزشی برات قائل نشد و ر ...

نه تازه رفته بود دو سال پیش کلاسش 

کلاس ثبت نام کرده بود اون زمان 

الان هم تو اینستا 400 نفر طرفدار داره ☹️☹️☹️

[QUOTE=136811882]نه تازه رفته بود دو سال پیش کلاسش  

اها اوکی.. انشالله ک موفق بشه تو کارش شما هم بتونین فراموشش کنین.. اما اینجوری ک میبینم شما پیگیرشی فک کنم تو اینستا..خودت فقط ب خودت میتونی کمک کنی