2777
2789
عنوان

بعد دوسال باردار شدم داره سقط میشه😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1307 بازدید | 94 پست
من خون هم دیدم ولی اصلا اتفاقی نیفتاد براش برو دکتر تازه به من شیاف هم داد من نذاشتم 😂

۰ چ جرعتی داشتی تو. ک ب حرف دکتر ت گوش نکردی 

خدایا مرسی که حاجت دلم رو دادی و کلی خوشحالمون کردی.  مرسییییی
نه  دکترم سونو نوشت گفتم بزار قلبش تشکیل شه یه دفعه تو 8 هفته برم ولی اشتباه کردم

نه عزیزم مدام باید تحت نظر باشی هرتایمی دکتر میگه برو 

سریع . من هفته ای دوبارم میشد ک رفتم بااینکه اوضاع مالیمم خوب نبود ولی از ترس ک بچه چیزی نشه حتما میرفتم 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم مدام باید تحت نظر باشی هرتایمی دکتر میگه برو  سریع . من هفته ای دوبارم میشد ک رفتم با ...

آره واقعا مخصوصا واسه من که حدس میزدم نطفه ضعیف باشه

امیدوارم سالم باشه دیگه کاملا پیگیری میکنم

۰ چ جرعتی داشتی تو. ک ب حرف دکتر ت گوش نکردی 

چون بیشتر دوست داشتم بیفته برام مهم نبود اون موقع ها که بمونه یا نه.ناخواسته بود

دعوام نکنی الان پشیمونم😭

خدایا به امید تو

خانمای گل تورو خدا برای منم دعا کنید ۱ ساله ک تو اقدامم ولی اصلا خبری نیس. ازتون خواهش میکنم قسمتون میدم به این شب های عزیز.😭😭😭

آره واقعا مخصوصا واسه من که حدس میزدم نطفه ضعیف باشه امیدوارم سالم باشه دیگه کاملا پیگیری میکنم

قرص نر و ماده کمر عطاری ها دارن اونو بذار خواهرشوهر من آخرش بااین تو بارداری نجات پیدا کرد

یه چیزی بگم دیدی همه میگن نشاسته بخورین برا اینکه لانه گزینی انجام بشه و از این حرفا. دور از جونت من سابقه سقط دارم با یه خانم عرب زبان که دوست شده بودم بهم گفت چرا بهم نگفتی؟ باید شیر با نشاسته میخوردی و استراحت می کردی. گفت دخترم اینجور بود بهشدادم خورد خوب شد الان فکر کنم نوه ش پنج سالشه. من اینو از اون خانم‌ شنیدم.

مهمترین جیز حتی از اینکه بری دکتر آرامشه عزیزم آرامشت رو حفظ کن. لکه بینی طبیعیه اینم که می گی دوباره قهوه ای سده به فال نیک بگیر. اون لکه های هفته ای یه بار هم اصلا اهمیتی نداشته دلت رو بد نکن. ان شا الله خدا برات نگهش می داره. فقط توصیه من به شما اصلا نذاری سونو واژینال برات انجام بده دکترت.

چون بیشتر دوست داشتم بیفته برام مهم نبود اون موقع ها که بمونه یا نه.ناخواسته بود دعوام نکنی الان پ ...

واقعا که ‌چرا این حرف میزنی.  کار خدا رو میبینی به یکی که بچه نمیخاد بچه میده به یکی مثل من که ۱ سال و ۲ ماه که منتظرم نمیده ای خدااااا

فعلا فقط استراحت کن دراز بکش انشالله به حق همین روزای عزیز حاجتت و از حضرت علی بگیری یه نی نی خوشگل بدنیا بیاری😍😍

خب تا اینجا میدونم چهارده روز پیش کرونا نگرفتم😅🤦‍♀️الان باید چهارده روز دیگه صبر کنم ببینم امروز گرفته بودم یا نه!!😑🤔
عزیزم مطمعنی مرده اگه بیمارستان زنان زایمان بری که خانم هست!!! باید اورژانس بری موردت خیلی اورژانسیه ...

چرا استرس بهش میدی دوست عزیز! خدا رو شکر لکش دوباره قهوه ای شده اورژانسی نیست مهمترین مسئله الان حفظ آرامشه

واقعا که ‌چرا این حرف میزنی.  کار خدا رو میبینی به یکی که بچه نمیخاد بچه میده به یکی مثل من که ...

الان پشیمونم حتی دلمم براش میسوزه که انقدر راحت دوست داشتم بره😭😭😭😭

نادانی میکردم فکرم بچگونه بود😔

خدایا به امید تو