2777
2789
عنوان

بعد دوسال باردار شدم داره سقط میشه😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1307 بازدید | 94 پست
انشالله هر چه زودتر طعم مادری رو میچشی

مرسی عزیزم.  فقط بسپار به دست امام علی‌ . همین الان نذر کن اگه بجه ت پسر باشه اسمش بزار علی و اگه دختر بود فاطمه. چرا بچه دار نمیشدن؟مشکلتون چی بود 

خدایا مرسی که حاجت دلم رو دادی و کلی خوشحالمون کردی.  مرسییییی
الان پشیمونم حتی دلمم براش میسوزه که انقدر راحت دوست داشتم بره😭😭😭😭 نادانی میکردم فکرم بچگونه بو ...

دختره یا پسر؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه کسایی که شرایطشون مثل من بوده بگن چی شد آخرش بدون ملاحظه بگید نمیخوام الکی دلخوش شم اصلا یه ح ...

منم مثل شما با این تفاوت ک خونریزیم زیاد شد

خدایا تمام امیدم تویی رهام نکن🙏

آره واقعا مخصوصا واسه من که حدس میزدم نطفه ضعیف باشه امیدوارم سالم باشه دیگه کاملا پیگیری میکنم

خودت رو‌سرزنش نکن من دم به دقیقه دکتر بودم اما بی فایده بود باز هم تاکید می کنم مهمترین مسئله حفظ آرامشه و توکل به خدا. ماکه میدونیم ضعیفه نباید دم به دقیقه با ماشین بچرخیم تو شهر. ترددت سعی کن خیلی کم باشه بیشتر استراحت کن

میشه کسایی که شرایطشون مثل من بوده بگن چی شد آخرش بدون ملاحظه بگید نمیخوام الکی دلخوش شم اصلا یه ح ...

من يه روز بلند شدم شورتم خوني بود ديگه فكر كردم همه چي تمومه رفتيم سونو بچه قلبش تشكيل شده بود يه مدت استراحت مطلق بودم يه بيست روزي طول كشيد عزيزم سوره حجرات رو زياد بخون من حديث ديده بودم از پيامبر توي اون ايام ميخوندم تو هم حتما بخون 

فعلا فقط استراحت کن دراز بکش انشالله به حق همین روزای عزیز حاجتت و از حضرت علی بگیری یه نی نی خوشگل ...

الان در حال استراحتم

ان شالله که خدا برام نگهش داره ولی اگه قراره نمونه صبرشو بهم بده

مرسی عزیزم.  فقط بسپار به دست امام علی‌ . همین الان نذر کن اگه بجه ت پسر باشه اسمش بزار علی و ا ...

اسپرم همسرم کلا نیم میلیون بود

اونم 90 درصدش به درد نخور

10 درصد هم با حرکت متوسط

یعن اگه غیر طبیعی ام بخوام باردار شم اسپرم با کیفیت نداره

دختره یا پسر؟

دختر عزیزم

البته هنوز به دنیا نیومده 

این حس و حال ها تا دو هفته اول که فهمیدم باردارم یه شوک بزرگی بود با من بود بعدش دیگه پشیمون شدم.

الان هم استارتر بدونه تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته من جفتمم سرراهی کامل بود اون اوایل خودمم خبر نداشتم ،

خونریزی هم کردم.فعالیت هم کردم از قصد بازم موند.پس ناراحت نباشه

خدایا به امید تو

ایشالا که خیره. کاری ک گفتم بکن. منم ۱ ساله و ۲ ماه که منتظرم.  منم احساس میکنم همسرم این مشکل داره. چون عموی باباش این مشکل داشت و بچه دار نمیشد تا اینکه رفتن رویان و بچه دار شدن . ب خدا یه تسبیح صلوات برات همین الان دارم میخونم توم برای من دعا کن