من بعد دو سال ، در صورتی که هیج شانسی نداشتم باردار شدم. اوایل یه لک دیدم گفتم لابد واسه لانه گزینیه؛ دوباره هفته پیش یه لک دیدم ولی چون ادامه دار نبود پیگیری نکردم؛ تا اینکه از دیروز لکه بینی ام شروع شده و قطع نمیشه و حتی با شیافم نع تنها کم نشد بلکه از قهوه ای به قرمز تغییر رنگ داد....
❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓 با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه اینم نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حس میکنم علایم بارداری مثل حالت تهوعم هم کم شده، در عوض درد کمر خفیف شبیه پریود دارم الان لک هام دو ...
عزیزم منم همینطور بودم لک و کمر درد شدید
دکتر بهم گعت استراحت مطلق اوایلش باید داشته باشم
پله دستشویی نشستن و بلند شدن ایستادن طولانی مدت
رابطه با همسر
همه ی اینها خیلی باید کنترل بشه ماه اول دوم
❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓 با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه اینم نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
وای عزیزم تو بارداری هر چیزی رو باید درجا پیگیری کرد منم بعد دو سال باردار شدم انشالله که خدا برات حفظش کنه حتما برو سونو بده اگه قلبش ضربان داشته باشه بهت داروهایی میدن که بمونه و استراحت مطلق
دختر گلم قند عسل منو بابایی چشم براهتیم به موقع بیا که لباسات داره دست دوم میشه بس که ماچش کردیم😅.(دختر آبانی من) 😍💗👨👩👧
بعد از ظهر وقت سونو دارم بیمارستان معمولا مرده میخوان پیش خانوم برم
عزیز چه فرقی داره
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟