2777
2789
عنوان

بعد دوسال باردار شدم داره سقط میشه😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1307 بازدید | 94 پست
دختر عزیزم البته هنوز به دنیا نیومده  این حس و حال ها تا دو هفته اول که فهمیدم باردارم یه شوک ...

تو الان بارداری میشه امشب برای منم دعا کنی. حسرت بچه ب دلم نمونه. برادر زاده م میبینم داغ دلم تازه میشه گ اخه منم از اون موقعه ک اون نبود تو اقدامم تا الان 

خدایا مرسی که حاجت دلم رو دادی و کلی خوشحالمون کردی.  مرسییییی
ایشالا که خیره. کاری ک گفتم بکن. منم ۱ ساله و ۲ ماه که منتظرم.  منم احساس میکنم همسرم این مشکل ...

ممنونم ازت

من از اول نذر کرده بودم که اگه پسر بشه علی میزارم

اگه دختر بشه چون خودم فاطمه ام ؛ حلما(لقب حضرت زینب) میزارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو الان بارداری میشه امشب برای منم دعا کنی. حسرت بچه ب دلم نمونه. برادر زاده م میبینم داغ دلم تازه م ...

عزیز دلم تو برای من دعا کن 

منم قول میدم اگه ان شالله بارداریم مشکلی نداشت ؛ اونوقت برات چله حدیث کسا برمیدارم

ممنونم ازت من از اول نذر کرده بودم که اگه پسر بشه علی میزارم اگه دختر بشه چون خودم فاطمه ام ؛ حلما ...

خوب پس.‌ میشه بعد اینکه رفتی سونو و دکتر نتیجه ش بهم بگی؟

من اینقدر خونریزی داشتم که کل توالت فرنگی میشد پر از خون،کف حموم هربار میرفتم دستشویی قرمز میشد،باورم نمبشد اصلا بمونه ولی موند و خداروشکر به خیر گذشت ❤️

خدایا شکرت که منو به آرزوم رسوندی 😇 خدایا ممنونم که آرامش رو تو دلمون قرار میدی
تو الان بارداری میشه امشب برای منم دعا کنی. حسرت بچه ب دلم نمونه. برادر زاده م میبینم داغ دلم تازه م ...

چشم عزیزم اگه قابل باشم حتما امشب یادتم

تو هم امشب دعا کن یادت نره  نی نی ما صحیح و سالم بیاد من اولش خیلی خیلی ناشکری خدا کردم

میترسم از عواقبش😔

خدایا به امید تو
چشم عزیزم اگه قابل باشم حتما امشب یادتم  تو هم امشب دعا کن یادت نره  نی نی ما صحیح و سال ...

چشم . ن خدا ب دل نمیگره جاهلی کردی دیگ بعد پشیمون شدی. الان چند ماهته؟

حس میکنم علایم بارداری مثل حالت تهوعم هم کم شده، در عوض درد کمر خفیف شبیه پریود دارم الان لک هام دو ...

عزیزم اولا استرس نداشته باش

دوما دکتر رفتی علی الخصوص بیمارستان میفرستن معاینه اصلا اجازه نده چون خودش عامل اصلی سقطه

سوما ممکنه این هفته موعد پریودت باشه پس احتمال دیدن لک و خونریزی خفیف هست

برا من دقیقا این اتفاق افتاد جوری خونریزی کردم که دیگا مطمئن بودم بچه سقط میشه

تازه من خنگ رفتم بیمارستان معاینه شدم توسط دو عدد مامای....

اما

اما

خواست خدا چیز دیگه ای بود و پسرم الان دوسالشه

اینم در نطر بگیر من بعد ده سال باردار شده بودم 

ببین چقد استرس من بیشتر بود🙄🙄🙄

پس توکلت بخدا باشه و بعد دکتر زنان فقط استراحت و تزریق امپولهایی که دکتر میده

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
واقعاااا دلیل خونریزیت چی بود؟ یعنی میشه واس منم بمونه ای خدااااا😢😢

آره به خدا،چرا که نشه،همیشه امید وجود داره،انشالله موندگار باشه با صلاح خدا،جفت داشت جدا میشد از رحم،گفتن یه گوشه جفت کنده شده به خاطر همین اینقدر خونریزی داشتم،هر دوازده ساعت شیاف پروژسترون خارجی گذاشتم تا هفته ده دیگه کامل قطع شد خونریزیم و لکه بینیم،

خدایا شکرت که منو به آرزوم رسوندی 😇 خدایا ممنونم که آرامش رو تو دلمون قرار میدی