2777
2789
عنوان

لکه بینی

70 بازدید | 7 پست

سلام خانما. من بینظمی پریودی داشتم دکتر یه دوره 5 ماهه قرص سیپرترون کمپاندنوشت  که هم درمان و هم پیشگیری از بارداری باشه . حالا دوره تموم شده و بعداز قطع قرص ها طبق روال قبل پریودشدم ولی الان دقیقا یک هفته بعداز پایان پریودی شروع به لکه بینی با درد شده .. خیلی نگرانم نمیدونم چرا .. کسی تجربه مشابهی داشته؟

من بودم.ولی این قرص شمارو نخوردم.ی قرص ک دوتا بود و امپول زدم پری شدم و دیگه درست شد.

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره انجام دادم . نه نداشتم

عجله نکن،بذار ببین چند روز ادامه پیدا میکنه،و ماه دیگم خودتو چک کن ببین کی پریود میشی و ایا باز لکه بینی داری یا نه،فقط تاریخاشو داشته باش که اگه ادامه پیدا کرد بری پیش یه متخصص خوب عزیزم

خدایا خواهش میکنم به زودی روزای خوب و شاد بیان و پایدار باشن
عجله نکن،بذار ببین چند روز ادامه پیدا میکنه،و ماه دیگم خودتو چک کن ببین کی پریود میشی و ایا باز لکه ...

والا سرچ هم کردم نوشته بودکه از عوارض قطعشون هست خواستم بپرسم بدونم واقعا کسی همچین تجربه ای داشته یانه و طبیعی بوده

عجله نکن،بذار ببین چند روز ادامه پیدا میکنه،و ماه دیگم خودتو چک کن ببین کی پریود میشی و ایا باز لکه ...

الانن چون روزه میگیرم بیشتر حساس شدم و بهم ریخته اوضاعمو 😑