2777
2789
عنوان

امروز پسرم بستری بود و مرخص شد شوهرم رفت سرکار🤐

| مشاهده متن کامل بحث + 1651 بازدید | 131 پست
ببین یه جایی آدم کم می آره؛ ما زنیم ظریف تریم،هورمونامون جابه جا بشه قاط می زنیم. ولی بی توقع بودن خ ...

چرا اجازه به این کار میدادی؟؟

وقتی بچه دار میشی ، دنیا ازت یه گروگان داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیا همینجورین با کارشون ازدواج کردن انگار . دایی منم همینه بعد از ۳۵ سال هنووووز حسرت یه خرید یا مسافرت ب دل زن و بچه اش گذاشته . نزدیک ۶۰ سالشه درامدشم خیلی خوبه اما نمیتونه از محیط کار دل بکنه طفلی زنداییم همیشه خدا تنها بوده و هست . حتی برا زایمانش همه بالاسرش بودن بجز شوهرش

کاربری دست من و دوستمه❤️ بخاطر اینکه اشنا اینجا هست مجبوریم وقتی چیزیو تعریف میکنیم گاهی نسبت ها رو تغییر بدیم پس اونایی ک دنبال سوتی گرفتن هستن زیاد تلاش نکنن😅😂 فداتون😍

کسی هم از شما نخواسته مثل من بشی

چرا 

یه نگاه به صفحه اول بندازی میبینی که نوشتی شماها پرا اینجوری نیستید از شوهراتون توقع [بیجا ] ندارید!

❤️💐نی نی یار عزیزم💐❤️من دیگه خط ندارم باهاش عضو بشم تعلیقم نکن 🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲هر موقع قصد تعلیقمو کردی بهم یه اخطار بده خودمو جمع کنم ممنونم ارت😍🙏🏻

بعضیا همینجورین با کارشون ازدواج کردن انگار . دایی منم همینه بعد از ۳۵ سال هنووووز حسرت یه خرید یا م ...

من از این میسوزم واسه تفریح و مسافرت  و و و مرخصی داره امروز نداشت

چرا یه نگاه به صفحه اول بندازی میبینی که نوشتی شماها پرا اینجوری نیستید از شوهراتون توقع [بیجا ] ندا ...

باشه 

بسلامت

عزیزم انتظارتون به جا بود اما منتها تعداد مردایی که وظیفه شناسن تو این شرایط کمه البته بنده خدا صبح ...

اخه وقتایی دیگه به راحتی مرخصی میگیره 

امروز نتونست؟

کافی بود بگی یه پسر جوون خوشگل تو اتاقه اون وقت ببین مثل بنز میومد 😂😂چند سال پیش من بیمارستان بستر ...

یادم بمونه بهونه ی جالبی بود،حالا ببین من پسرم یه جراحی سنگین داشت یه هفته بیمارستان موندم چون از چند روز  قبل تو نوبت ام آر ای و عکس هسته ای و این کوفتا بودیم خیلی داغون بودم شب اصرار کردم بعد جراحی همسرم هم توی اتاق بمونه دوتایی چون روحیم داغون بود، اتاقم خالی بود ولی خصوصی نبود پرستار آقا نمیذاشت می گفت مسئولیت داره زن و شوهر توی اتاق با هم باشن آخه احمق کی وقتی بچش زیر تیغ جراحی رفته و شرحه شرحه شده حوصله ی چیزای+۱۸ داره؟؟؟؟