2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه گوشمو بگیرم نه صدایی نمیشنوم چون صدای محیط اطراف بازم نفوذ میکنن

اما اما...شبا تو سکوت مطلق کر میشم

صدای سکوت خیلی بده خیلی بلنده یه سوت ممتد. اصلا نمیشه تحملش کرد

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

اره تو بچگی‌مادرم خرم میکرد میگفت صدای قیامته

🙁🙁 چقد بده از بچگی، بچرو بترسونن. مثلا فک میکنن دیندار تر میشیم

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

🙁🙁 چقد بده از بچگی، بچرو بترسونن. مثلا فک میکنن دیندار تر میشیم

کجاشو دیدی رو نون پا بزاری خدا کورت میکنه لبه های نونو ببری خدا تو اون دنیا لبات رو‌میبره سفره پهنه بردار ازت شکایت میبره پیش خدا هنوزم حس‌ میکنم خانم سفره هیچوقت ازم‌راضی نیست بقیشم مونده یادم نیست

اگه صدای وز وز میشنوید چندین دلیل میتونه پاشته باشه یکیش اینه که داره گوشاتون شنواییش رو به مرور از دست میده یه نچاد گوش حتما بدید و یه دلیلش هم سر درد های عصبی یا هک ناشی از کم خونی باشه اما در هر حالت یه نوار گوش بردارید که موقع پیری نخواید از سمعک استفاده کنید 

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"