2777
2789
عنوان

از حرف مادرشوهرم خیلی خوشحالم

| مشاهده متن کامل بحث + 899 بازدید | 40 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مادر شوهرم همیشه میگه بهم عزیزم  انقدر دوسم داره که نگو . انقدر بهم محبت میکنه و ازم تعریف ...

خدا حفظتون کنه عزیزم. خیلی خوبه که با خانواده شوهرت خوبی، آرامشش به زندگی خودت برمیگرده

نه ولی میدونی دوستم به منم گفتن ولی این حرفشون با بقیه رفتاراشون نمیخورد...شاید اینا اینجوری ان...خا ...

خب همیشه یه سری مشکلات ریز و درشت بین عروس و خانواده شوهرش هست.نمیشه انکارش کرد، ولی این حرفای کوچیک گاهی وقتا همه کینه ها و دلخوری ها رو میشوره و میبره 

خب همیشه یه سری مشکلات ریز و درشت بین عروس و خانواده شوهرش هست.نمیشه انکارش کرد، ولی این حرفای کوچیک ...

منم آدم کینه ای نیستم...ولی بعضی حرفا قلب آدمو آتیش میزنه...مثلا من تو عقدم آرایشگاه رفتم خوشگل شدم بمن گفت خ سیاه بودی...منننننننن دوست نداشتم...اینقدر اعتماد بنفسم داره ...تو نباید دوست داشته باشی شوهرم باید دوست داشته باشه...بعد از عکس عقد دخترش اینقدر تعریف میکرد در صورتی که خیلی مزخرف بود...و خیلی حرفای دیگ

عاشق امام رضا......عاشق ایران.....عاشق حجاب....عاشق مردم ایران....بدون اینها میمیرم
منم آدم کینه ای نیستم...ولی بعضی حرفا قلب آدمو آتیش میزنه...مثلا من تو عقدم آرایشگاه رفتم خوشگل شدم ...

بخدا هممون از این حرفا شنیدیم.من که مادرشوهرم شب حنابندون بدترین حرفا رو بهم زد و خانوادمو زیر سوال برد. ولی آدم بخاطر زندگیش گذشت میکنه و بعد از چندسال فراموش میشه

والا مادر شوهر منم همیشه همینا میگفت یعنی دختریا ک برادر شوهرم میخاستا همیشه ازش بد میگفت و به برادر شوهرمم میگفت نمیزارم اینا بگیری و منا همیشه بالا میبرد همش میگفت عروس خوشکلم همه چیز خوب پیش میرفت  تا اینکه اخرش برادرشوهرم دختره را نامزد کرد و حسابی تو دل مادرشوهرم خودشا جا کرد الان دیگه معتقده ک عروس جدیدش خیلی دختر خوبیه خخخ