امشب یه حس خیلی خوبی بهم دست داد. خانواده شوهرمو افطاری دعوت کرده بودم، برادرشوهرم با یه دختره دوست شده مادرشوهرم همش میگه من اینو نمیگیرم دختر خوبی نیست و از این حرفا. امشب دوباره حرفش اومد وسط، یهو مادر شوهرم به برادرشوهرم گفت بزار تکلیفتو روشن کنم من فقط دختری رو برات میگیرم که مثل مریم باشه(منو میگفت) وایییی اصن غش کردم😂 تو آشپزخونه بودم خودمو زدم به نشنیدن ولی خیلی حال کردم خدایی😅
آفرین به مادرشوهرت با یه کلمه ساده همچین حسی رو منتقل کرده
بیش باااد
شوهر نی نی سایتی کیست؟به مردی گفته می شود که تا قبل از ازدواج مادرش رو بندرت می بیند و ارزشی برای حرفها و راهنمایهایش قائل نیست اما به یکباره بعد از ازدواج دوست دارد مادرش را هر روز ببیند و حرف،حرف او باشد ،خواهرش را که تا قبل ازدواج اغلب اوقات با او در ستیز بود حالا دیگر او را مانند قدیسه ی می پرستد .گفته شده این موجود علاقه عجیبی به پسردار شدن دارد بطوری که محمدرضا پهلوی،علی دایی..آنقدر مانند او دنبال جانشین نیستند.تا کشفیات بعد بدرود .شما هم چیزی بولدی از شوهرای نی نی سایت توجهتون رو جلب کرد بگید تا اضاف کنم😂دوستان ازم خواستن که شورت قرمززز رو هم اضافه کنم😂
خخخخ اره واقعا. هههه.ولی اینا برا پسر بد نمیدونن ک . ولی به عمق حرفش ک بری خیلی طرز فکر خطرناکیه
ایمطور نیست عزیزم. من خودمم با شوهرم چهار سال دوس بودم. اینا با دوستی مشکلی ندارن که. مثلا میگه چرا شب تا دیر وقت میاد بیرون یا مثلا تو پیجش عکسای باز میذاره. از این لحاظ منظورش بود