2777
2789
عنوان

از حرف مادرشوهرم خیلی خوشحالم

| مشاهده متن کامل بحث + 904 بازدید | 40 پست
خب چی میشه مگه دوست باشن؟ ببخشید ولی عقاید بعضیا رو درک نمیکنم الان پسر خودشم دچار گناه شده دیگه ط ...

خخخخ اره واقعا. هههه.ولی اینا برا پسر بد نمیدونن ک . ولی به عمق حرفش ک بری خیلی طرز فکر خطرناکیه

امید زندگیم دوقلوهام😍 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آفرین به مادرشوهرت با یه کلمه ساده همچین حسی رو منتقل کرده

بیش باااد

شوهر نی نی سایتی کیست؟به مردی گفته می شود که تا قبل از ازدواج مادرش رو بندرت می بیند و ارزشی برای حرفها و راهنمایهایش قائل نیست اما به یکباره بعد از ازدواج دوست دارد مادرش را هر روز ببیند و حرف،حرف او باشد‌ ،خواهرش را که تا قبل ازدواج اغلب اوقات با او در ستیز بود حالا دیگر او را مانند قدیسه ی می پرستد .گفته شده این موجود علاقه عجیبی به پسردار شدن دارد بطوری که محمدرضا پهلوی،علی دایی..آنقدر مانند او دنبال جانشین نیستند.تا کشفیات بعد بدرود .شما هم چیزی بولدی از شوهرای نی نی سایت توجهتون رو جلب کرد بگید تا اضاف کنم😂دوستان ازم خواستن که شورت قرمززز رو هم اضافه کنم😂
فکر کنم تو همون دوس دختر برادرشوهرمی آره؟ 😂😂 شوخی میکنم. نه بابا مادرشوهرم اونجوری هم نیست، بیچاره ...

اوممممم خوب خوشحالی از تعریف مادرشوهرت طرفداریشم میکنیا😅😅😅

نه عزیزم من خودم شوهر دارم...خوشبخت بشه براارشوهرت هم

امیدوارم به اینده  
الهي...ايشالا هميشه ذوق كني اينطوري اما شايد اون دختره هم دختر خوبي باشه :)

منم نمیشناسمش. میگم که همه چی دست خداست. کلا از این حرفش خوشم اومد وگرنه کاری به کار اون بنده خدا ندارم 

من مادر شوهرم همیشه میگه بهم عزیزم 

انقدر دوسم داره که نگو .

انقدر بهم محبت میکنه و ازم تعریف میکنه هر جا میره همه میگن خوشبحالت با همچین عروسی که داری 

البته بگما منم انسانیت دارم

به سلامتی😂تا باشه از این تعریفا😍

مادر شوهر من زبونی چیزی نمیگه فقط بغلم میکنه که احساس میکنم استخونام در حالت شکستنه😂❤ 

من خوراکمه زمین بخورم👇👇👇👇                                    تا پاشمو و وایسمو دوباره از سر💪✌❤
چرا😢یعنی عروس بعدی که بیاد با من بد میشن؟؟ 

نه ولی میدونی دوستم به منم گفتن ولی این حرفشون با بقیه رفتاراشون نمیخورد...شاید اینا اینجوری ان...خانواده شوهر شما شاید اینجور نباشن

عاشق امام رضا......عاشق ایران.....عاشق حجاب....عاشق مردم ایران....بدون اینها میمیرم
خخخخ اره واقعا. هههه.ولی اینا برا پسر بد نمیدونن ک . ولی به عمق حرفش ک بری خیلی طرز فکر خطرناکیه

ایمطور نیست عزیزم. من خودمم با شوهرم چهار سال دوس بودم. اینا با دوستی مشکلی ندارن که. مثلا میگه چرا شب تا دیر وقت میاد بیرون یا مثلا تو پیجش عکسای باز میذاره. از این لحاظ منظورش بود