2777
2789
عنوان

دخالت برادر شوهرم

808 بازدید | 11 پست

من هر پستی میزارم برادرشوهرم دخالت می‌کنه دیشب زنگ زد از این مدل پستا نزار گفتم چشم امشب رفته خونه پدر شوهرم اونم پر کرده که من بدم رنگ زدن زیر حرفم کردن

برای بهترشدن اوضاع زندگیم به صلوات لطفاً ممنونم.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت اگه گیر نمیده انوقت این چیکاره حسنه؟؟؟

همینو بگو اصلا خود شوهرم پستا رو میزاره بهش میگه من میزارم ن  خانومم برادره به من پیام میده

[QUOTE=136726449]میشه بپرسم مگه چی گذاشته بودی؟؟[/QUO 

بزار یه توضیح بدم ما رفتیم عید خونه پدرشوهرم شهر دیگه ای هست عموهای شوهرم به تهمت کرونا دادن گفتن اینا کرونا دارن منم پست گذاشتم تهمت نزنین که گرفتار میشیم الان یک ماهه میگذره از موضوع همون عمو شوهرم که به ما تهمت زدن بنده خداها کل خانوادشون کرنا گرفتن حالشون بده.منم گذاشتم چوب خدا صدا نداره. الان رفته پدرشوهرمو پر کرده که اگه عموم بمیره تغصیر ایناست که این پستا رو گذاشته

[QUOTE=136726449]میشه بپرسم مگه چی گذاشته بودی؟؟[/QUO  بزار یه توضیح بدم ما رفتیم عید خونه پدر ...

بب

خشید ولی بنظر منم پست گذاشتنشما درست نبوده.

دخالت برادرشوهرتونم درست نیست ولی کار شما هم کمی ناپخته بنظر می‌رسه. حس می‌کنم سنتون کمه

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
بب خشید ولی بنظر منم پست گذاشتنشما درست نبوده. دخالت برادرشوهرتونم درست نیست ولی کار شما هم کمی نا ...

شاید ولی بنظر نباید دخالت کنه تو زندگیم.و پست گذاشتم به اون ربطی نداشته من که اسم گو حرف نزدم شب قدری گفتم چوب خدا صدا ندارد ونمبخشم اونایی که بهم تهمت زدن چیز خاصی نبود که اون بخاد کشش بده وتهدیدم کنه