2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه مادرتو میزنی درست نیس دلبندم

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

شما حق زدن نداشتین باید هردو با ارامش این مسئله رو حل کنین سخته ولی میشه یکی باید کوتاه بیاد ولی شما میتونین با محبتتون درستش کنین موفق یاشین

همه به دنبال عشق زمینی ان غافل از اینکه یک عشق آسمونی دارن عاشقتم❤ خدا❤

فقط کافیه بگی بهش کمکی کاری چیزی از دستم میاد برات انجام بدم احیانا سرد جوابتو بده این میشه شروع بعد برو سر شوخی رو باز کن بعدم عذرخواهی کن.... مادرا فرشته ان خیالت راحت اون دلخور شده اما همون لحظه تورو بخشیده مادر یعنی همین😊

همیشه قبل از اینکه حرفی بزنی یا رفتاری انجام بدی خوب فکر کن تا خدای نکرده این چیزا پیش نیاد🤗

تنها موجودی که صداقت در گفتارش صحّت داشت، پینوکیو بود😐🙄

خب عیب نداره حالا که دیگه گذشت..ایشونم رفتار،درستی،نداشته....توام عصبی،شدی.....درواقع خودت سرزنش،نکن عزیزم هرکاری،بچه کنه مسببش پدر،مادرشن...اونا تربیتش کردنـ.این اعصاب،تو نشات گرفته از،روان و اعصاب مادرته.....برخلاف نظر بقیه من مادرت مقصر،میدونم پدر،مادرها با نا اگاهیشون جنایت میکنن در،حق ،بجه ها شون...پس،فردا ناخاسته بجه خودتم ممکنه بزنی.چرا چون از،بچه گی،درست رفتار،نشده باهات و تقصیری،نداری.....اونی که الان باید حالش‌خراب،باشه مادرته،نه تو...پس،حتما حتما برو روانشناس،...خیلی اثر،داره و اسیبایی دیدی،حل میشه حتما.

نیازی نیست معذرت خواهی کنی . اون اول کتکت زده . هیچی نگو فقط دفعه ی بعد دیدی کارتون داره به برخورد فیزیکی میرسه محیط رو ترک کن . 

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد