2777
2789
عنوان

گرگرفتگی وتب علائم بارداریه؟

2719 بازدید | 33 پست

سلام آیا داغ شدن وسردشدن بدن میتونه علامت بارداری باشه؟

مثلا یک ساعت پیشونیم داغه، تب خفیف دارم وگرگرفتگی ولی خودبه خودخوب میشه 

الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد  قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر علائم کروناست

کاربر قدیمی ام⁦☺️⁩واستون از ته دل میخوام که همین روزا معجزه ی خدا رو داخل زندگیتون ببینید⁦🙏🏻⁩⁦🌹من مثل همیشه منتظر معجزه هاتم خدای مهربونم😇
بیشتر علائم کروناست

شوخی کردم😁

کاربر قدیمی ام⁦☺️⁩واستون از ته دل میخوام که همین روزا معجزه ی خدا رو داخل زندگیتون ببینید⁦🙏🏻⁩⁦🌹من مثل همیشه منتظر معجزه هاتم خدای مهربونم😇
پریودت چند روز عقب افتاده؟؟؟ 

هنوز مونده تاموعدم

ولی چندروز پیش شبیه لانه گزینی یه لک کوچیک داشتم

الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد  قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم       
بیشتر علائم کروناست

خخخ

من گرگرفتگی دارم تب نیست

آره عزیزم من اینجوری بودم در طول روز گر میگرفتم و بعدش خوب میشد

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 
آره عزیزم من اینجوری بودم در طول روز گر میگرفتم و بعدش خوب میشد

تاچه مدت اینطوربودین؟قبل اینکه بدونیدباردارید اینطوربودین؟

هنوز پنج روز تاموعدم مونده

بی بی هم زدم.منفی بود

آره من انقد بالا بود که تبخال زدم

چقدرطول کشدبهترشدین؟

قبل مثبت شدن بی یی هم گرمیگرفتین؟

چقدرطول کشدبهترشدین؟ قبل مثبت شدن بی یی هم گرمیگرفتین؟

من الان سه روز مونده به پریودم دیروز ازمایش دادم و مثبت بود من از ۷ روز قبل از پری بی بی مثبت شد

تقریبا الانم همونطوریم و دردام هم مثل پریودی