آرتیح مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 2765 عنوان کابوس کنکور😥 71 بازدید | 7 پست وای اولین خوابمو درمورد کنکور دیدم درصدام پایین رتبم ۱۶ هزار منطقه شده بود دوستای ضعیف کلاسمونم رتبشون از من بهتر بود مدام اطرافیان سرزنشم میکردن بخصوص مامانم😪یعنی ازین ب بعد باید شبمو با این خوابا سر کنم؟😂 زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی... امروز | 07:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترپرتلاش84 عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 18431 من توی خواب، روز کنکور اردیبهشت رو دیدم قبل از کنکور. دقیقا همون شد. ...........
آرتیح مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 2765 من توی خواب، روز کنکور اردیبهشت رو دیدم قبل از کنکور. دقیقا همون شد. منم نمونه دولتی بعد ازمون خواب دیدم ترازم ۱۵۸ هزار شده به دوستامم گفتمدقیقا همون شداینم تعبیر نشه؟😂 زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...
آرتیح مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 2765 استرس داری اره معلومه ک دارم😥 زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...
دخترپرتلاش84 عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 18431 منم نمونه دولتی بعد ازمون خواب دیدم ترازم ۱۵۸ هزار شده به دوستامم گفتمدقیقا همون شداینم تعبیر نشه؟😂 من، بعد آزمون خواب ندیدم. دقیقا ماه بهمن پارسال خواب دیدم در مورد اردیبهشت ...........
آرتیح مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 2765 من، بعد آزمون خواب ندیدم. دقیقا ماه بهمن پارسال خواب دیدم در مورد اردیبهشت وای چ باحال 😍 زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...