2777
2789
منم خواستگاری دارم که هیچی نداره ولی انسان خوبیه .‌موندم چیکار کنم

عزیزم اگه همدیگرو دوس داشته باشین انگیزه پیدا میکنین برای زندگیتون تلاش کنین و به همه چی میرسین امیدوارم خوشبخت باشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سی سالمه خواستگار خدایی زیاد داشتم ولی من ظاهر برام خیلی مهمه ..که متاسفانه خر چی کوتاه چاقه عاشق ...

بازخوبه که خواستگارداری.من هیشکی خواستگارم نمیشه.اصلا ندارم.

........
بازخوبه که خواستگارداری.من هیشکی خواستگارم نمیشه.اصلا ندارم.

توسل کن 

دیروز اینو یه جا دیدم امتحان کن

دختران مجرد

گاهی خواستگار زنان بسیار کم می شود برای رفع این مشکل سوره (احزاب) را بر روی کاغذ نوشته در قوطی در بسته قرار داده و در منزل بگذارد.خواستگاران فراوان خواهند شد.

لطفا برای نوشتن سوره احزاب به موارد زیر دقت داشته باشین :

قبل از نوشتن ذکر یا حفیظ یا حافظ یا وکیل یا متین رابگو و بر هر سمت خودت فوت کن و بعد ۳ بار ایه الکرسی را تلاوت کن و بر تمام جهات فوت کن و بعد شروع به نوشتن کن

موقع نوشتن سوره نباید پریود باشین و سعی کنین در تاریخ های زیر روبه قبله نشسته و  حتی الامکان از اذان صبح تا طلوع افتاب بنویسد

۲۵ و ۲۹و ۳۰ مرداد و ۱و ۵و ۶و ۸و۲۶و ۲۷و ۲۹شهریور

(بهترین زمان برای نوشتن نیمه اول ماه قمری و روزهای یکشنبه و پنج شنبه و جمعه )

البته روایت دیگری هم وجود دارد:

از امام صادق (ع) :

عصر جمعه سورهء احزاب را با مداد نوشته در کاغذ وسپس آن را در یک تکه از لباسهای که دختر استفاده میکرده بگذارید  و آن را درون کوزه یا ظرف در بسته ای گذاشته  ودر گوشه ای از خانه ای که دختر در آن هست ، قرار دهید  پس از مدت کوتاهی به شوهر می رود

خوشبحالتون.من خواستگارندارم وکسی هم دوستم نداشته تاالان.30سالمه

عزیزم عروس فامیلمون ۳۱سالشه تازه چن ماه پیش ازدواج کرد خیلی هم خوشبخته و راضی.. ایشالا بخت تو هم باز بشه و خیلی خوشبخت بشی توکلت به خدا

ممنونم عزیزم

نگران نباش اتفاقا نباسخ یهتر از اونه که دلت باهاش نباشه و دیگران سرکوفت کنن یکی از خانونا خوب گفت چلهههههههه حقشناس بگیر میارزه به سختیششش..نشدم قسمت نیس خدایی همین نی نی ستیتو ببین من واقعا طاقت زندگی خیلیا رو و مشکلاتشونو ندارم شایدم واسه همون فسمتن نشده..

ینی برای شما هم عجیب و معجزه وار جورشد؟؟ عزیزم خدا حفظش کنه ایشالا خیلی خوشبخت باشی

ممنون.آره به شدت عجیب.ولی راستشو بخوای پشیمونم و همیشه میگم کاش از خدا ازدواجمو به زور نمیخواستم

نگران نباش اتفاقا نباسخ یهتر از اونه که دلت باهاش نباشه و دیگران سرکوفت کنن یکی از خانونا خوب گفت چل ...

باشه عزیزم ممنونم ازت برام دعا کن

ایشالا بیام اینجا خبر خوش جورشدن ازدواجمو بگم..:)