2777
2789

ما آشناییمون معجزه بود تقریبا   نمیدونم حسابه یا نه 

عزیزم من سال 94 همسرم میخواسته با یه دختری از آشناهای خانوادگیشون ازدواج کنه و از اونجا که همسرم خیلی اعتقاد داره استخاره میگیرن ولی بد میاد....به مادرش هم میگه که من استخاره گرفتم و بد اومده مادرش هم میگه در امر خیر استخاره و اینا نیاز نیست ... خلاصه که بالاجبار حرف مادرش رو عملی میکنن و میرن خواستگاری اون دختر خانم... اما بعد از خواستگاری و جواب مثبت دختره... ایشون توی یک تصادف فوت میکنن   

بعد از فوت اون دختر خانم مادرشوهرم به همسرم میگه که شما بیا یه دختر دیگه انتخاب کن تا بریم خواستگاری...

ولی خب همسر من که حال روحیش هم زیاد خوب نبوده بعد از اون جریان... قبول نمیکنه و تصمیم میگیره که پیاده بره کربلا    

.

.

اونجا که میرسه یک روز توی حرم میشینه و با آقـــا دردودل میکنه... میگه یا امام حسین... خدا اون کسی که دوستش دارم رو ازم گرفت.... تو واسطه شو تا یکی که عاشقشم رو بهم هدیه کنه... 

خلاصه... تو همون زمانی که همسرم داشته آقا رو قسم میداده که عشق واقعی رو تجربه کنه... مادرش خواب می بینه که یه نفر  میگه پسرت کارشو به من سپرده منم می سپرم به تو... وقتی که پسرت رو دیدی بهش بگو که کلید گنجی که دنبالش هست توی خونه حاج محمد (بابای من) هست... و از اونجا که تقریبا آشنا بودیم... یکی دوهفته بعدش اومدن خواستگاری و ...

فــــــــاطــمه سادات هستم همــسر آقا حـــــامد و مــامـــان ســید میـــثــاق عزیزم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرت چکارس؟

نیرودریایی ارتش تو کنارک😊

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
عزیزم اگه همدیگرو دوس داشته باشین انگیزه پیدا میکنین برای زندگیتون تلاش کنین و به همه چی میرسین امید ...

مچکرم عزیزم.‌مسئله اینه که عشق و عاشقی در کار نیس و اشنایی سنتیه 

Je serai bientôt une belle mariée aux cheveux courts  بگو آمین😂😂😂
خداحفظشون کنه🙏

ممنونم عزیزم ❤🙏

شماهم موفق و موید باشید 

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢