2777
2789
عنوان

اگه برگردم به دوران بارداریم...!

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 51 پست
من ازمایشم مثبت شد گفتم ولی اون خیلی بدجنسی کرد اعصابم خورد د گفتم کاش منم بدجنس بودم نمیگفتم شما د ...

ما با همسرم تصمیم گرفتیم پایان ۳ ماه که جای بچه محکم تره و احتمال سقط کمتره بگیم ، تازه بعد گفتن من فک میکردم هنوزم زوده😁

عب نداره عزیزم ، شما دیگه حرصش رو نخور ، خداروشکر که تموم شده اون دوران ، ایشالله که بچه های صالح و عاقبت بخیر داشته باشی💚

بهترین جای ممکن ایستادم...در بهترین زمان....  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم عين خياللم نبود حاملم يعني بيخيال بودماا الانم اونطورم كلا ريلكس

تو از بندگان برگزیده خدایی ک حالت خوبه.خداروشکر عزیزم.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
عزیزم ناراحتیت به نی نی منتقل میشه ها ، سعی کن خودتو سرگرم کنی  ،غصه نخور جانم بالاخره این دورا ...

سعی میکنم.ولی واقعا ازار دهندس.الان دچ روزه بهتر شدم.حالت تهوع ندارم کمتر غصه میخورم.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
سعی میکنم.ولی واقعا ازار دهندس.الان دچ روزه بهتر شدم.حالت تهوع ندارم کمتر غصه میخورم.

آره اوایلش سختر بود کلا ،ولی خب باید سعیمونو بکنیم دیگه ، توکل به خدا فقط💚 به وقتی که میاد فکر کن

چون به خاطر بچه ام مجبورم زندگی را ادامه بدم

عزیزم نمیدونم چیه مشکلت ولی صبح میشه این شب ، بالاخره میگذره غصه نخور ، الهی که به حق همین شبها مشکلاتت حل بشه و آرامش به قلبت و زندگیت بتابه💚💚💚

عزیزم نمیدونم چیه مشکلت ولی صبح میشه این شب ، بالاخره میگذره غصه نخور ، الهی که به حق همین شبها مشکل ...

ممنونم از دعای قشنگت گلم 

با هر کسی به اندازه شعورش صحبت میکنم