2777
2789
عنوان

اگه برگردم به دوران بارداریم...!

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همین اشتباه رو کردم.همون دوستم که گفتم دومین بچه رو باردارشد نمیذاشت جلوش چای بخورن میگفت بو مید ...

آهااا ، از اونور خسته نمیشدن ، واسه شما خسته میشدن🤨 ایشالله خدا همه رو به راه راست هدایت کنه ، آدم واقعا نمیدونه مردم چه قصد و غرضی دارن از حرفاشون

بهترین جای ممکن ایستادم...در بهترین زمان....  
آهااا ، از اونور خسته نمیشدن ، واسه شما خسته میشدن🤨 ایشالله خدا همه رو به راه راست هدایت کنه ، آدم ...

با اینکه مرتب زیر نظر دکتر بودم که بچه سقط نشه و چند بار گفتن الانه که به دنیا بیاد از ماه ۷ به بعد .از بس چیزی نگفتم همسرم میگه تو که خوب بودی!

شنبه غربالگری دارم خدا کنه جنسیت بگه بهم

ایشالله که میگه عزیزم ، به من ۱۴ هفته گفت احتمالا پسره ،ولی خب آدم مطمئن نیست که ، اتفاقا منم یکشنبه آنومالی دارم ،منتظرم اونجا بهم بگه صد در صد چیه

با اینکه مرتب زیر نظر دکتر بودم که بچه سقط نشه و چند بار گفتن الانه که به دنیا بیاد از ماه ۷ به بعد ...

اخی ، اینطوری خیلی سخت تره واقعا ، ولی عب نداره ، ارزش کار شما که پایین نیومده ، ایشالله با فرزند سالم و صالح و عاقبت بخیر خستگی اون دوران از تنت در میره

منم انقد تو خونه میمونم بعضی وقتا الکی اشکم درمیاد.

عزیزم ناراحتیت به نی نی منتقل میشه ها ، سعی کن خودتو سرگرم کنی  ،غصه نخور جانم بالاخره این دورانم میگذره

خوشبحاااالت مشخص میشه 😍😍

قشنگ درکت میکنما ، منم کلی منتظر بودم ،سعی کن زیاد بهش فکر نکنی تا زودتر بگذره ، انتظار سخته واقعا