2777
2789
عنوان

همه لوندا و خوشگلا بیایین😀🎈

3319 بازدید | 232 پست

خانمهای لوندی چطوریه،چیکار میکنن بهشون میگن لوند که شوهر و دوست پسر هر کاری براشون میکنن؟؟؟ بیاین از تجربیاتتون بگید استفاده کنیم 😁😀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوه من خنگ خدایی ام ولی لوس نیستم، چجوری لوسه 😀، یه وقت حالش بهم نخوره 

خودم تو بغلش لوس میکنم موهام وا میزارم ب صورتش میزنم داریم غذا میخوریم تو ی بشقاب میخوریم دهنی همو یهو میبوسمش👌👌

وقتی یادم میوفته کیا تو زندگیم برام مهم بودن ، سرم میگیرم بالا تُف میکنم تو اسمون تا برگرده تو صورتم :/
خودم تو بغلش لوس میکنم موهام وا میزارم ب صورتش میزنم داریم غذا میخوریم تو ی بشقاب میخوریم دهنی همو ی ...

من اگه بهش دسترسی داشتم این کارارو میکردم ☹️دوز پسره شوهر نیست پیشمم نیست 🙁

میخوام رفتارهارو دقیق بدونم چکار میکنن و چکار نمیکنن

به نظرم اولین گام اینه ادم خوش هیکل باشه خوش تراش 

بلد باشه چه جوری بشینه مثلا دامن می پوشی پاهات و روم بنداز وقتی شلوار می پوشی پاهات و کنار هم جفت کن و یه خورده به کج متمایل کن 

موقع ایستادن صاف نایست رو یه پات بایست اون یکی بذار بالاتر باشه از ناحیه لگن دستت هم بذار رو کمرت مثلا 

حرف زدنت شمرده باشه اول فکر کن بعد حرف بزن از کلمه های پسرونه و کوچه بازاری استفاده نکن 

همیشه خوشبو بودن بوی عطر دادن تمیز بودن موهای بلند داشتن اینا حس زنونه رو خیلی بالا می بره لباسای حریر و نخی و رنگای پاستلی خیلی دخترونه ان  هیچ پسری نمی پوشه

من اگه بهش دسترسی داشتم این کارارو میکردم ☹️دوز پسره شوهر نیست پیشمم نیست 🙁

واس منم دوس پسره ولی شوهر ایندس👌😍

وقتی یادم میوفته کیا تو زندگیم برام مهم بودن ، سرم میگیرم بالا تُف میکنم تو اسمون تا برگرده تو صورتم :/
خودم تو بغلش لوس میکنم موهام وا میزارم ب صورتش میزنم داریم غذا میخوریم تو ی بشقاب میخوریم دهنی همو ی ...

دهنی خوردن که چیزی نیست و من و داداشم هم دهنی همو  یا دهنی دوستامونو می خوریم 😥

به نظرم اولین گام اینه ادم خوش هیکل باشه خوش تراش  بلد باشه چه جوری بشینه مثلا دامن می ...

هوم چه خوب، من قیافه ام خوبه، هیکلم هم بد نیست، همه چیز هم یه جورایی تو حرف زدن خوبم ولی تیک دارم هی استاپ میکنم وقتی مثلا ویس میدم ولی مستقیم حرف میزنم خوبم  همشم اسپرت و تیشرت و پیرهن مردونه فکر کنم اصلا لباس دخترونه ندارم 😐

دهنی خوردن که چیزی نیست و من و داداشم هم دهنی همو  یا دهنی دوستامونو می خوریم 😥

نهههه فقد عشقم

اونجوری وسواس دارم🤢

هوم چه خوب، من قیافه ام خوبه، هیکلم هم بد نیست، همه چیز هم یه جورایی تو حرف زدن خوبم ولی تیک دارم هی ...

وای عزیزم برو تاپ های خوشگل مثلا پشت باز  یا نیم تنه های خوشگل بخر پیرهن مردونه دوست داری خب ررو شومیز های یقه مردونه حریری با رنگ های صورتی کمرنگ و ابی و سبز خیلی کمرنگ پاستلی بخر خیلی لطیفه 

یا مثلا اگه لباس زمستونی اون لباسا که یه طرف شونش می افته رو بازو و شونه لخت بیرونه خیلی ملوسه 

شلوار هم مام استایل ها شیکن