2777
2789
عنوان

همه لوندا و خوشگلا بیایین😀🎈

| مشاهده متن کامل بحث + 3319 بازدید | 232 پست
😂😂😂گاهی تیپ پسرونه هم خیلی نازه البته پا لخت دکمه هاهم دو سه تای اولی باز 😂

اره پا لخت من عادت به شلوار ندارم پیرهن مردونه با شورت عکسم بخواد همینجوری براش میفرستم 😂😂😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب شما چطوری هستی؟ چه کارهایی میکنی و نمیکنی؟ حرف زدن و رفتار و هیکل و قیافه در چه حده؟ 

والا من کار خاصی نمی کنم فقط خودمم

اما چهرم واقعا زیباست خدارو شکر سبزه زرد هستم نمیدونم میشه چه رنگی یعنی سیاه نیستم سفیدم نیستم چشمام خیلی درشتن و ترکیبشون زیباست ابروهای نسبتا باریک بینی و لبم خوبن  در کل صورت کوچولویی دارم  به قول دوستم شبیه آهوی کارتونیم   بخاطر چشمام 

ولی هیکل ندارم یعنی قدم کوتاهه157 و وزنم 52 استخون بندیم فوق العاده ریزه یعنی وزنم به زور 42-3 نشون بده  سینه که ندارم 65 و ب ا س ن فو قالعاده برجسته و برزیلی

این از هیکل داغون

صدام خیلی بچگونه هست و آرامش بخش همیشه مودب حرف می زنم کم حرف می زنم هیچوقت بلند نمی خندم معمولا لبخند می زنم 

در نگاه اول دوم دیگران فکر می کننن خجالتی و محفوظ به حیا هستم

آها اصلا با آقایون حرف نمی زنم حتی فامیل فقط سلام خداحافظ 

در مورد همکارام هم در حد لزوم ولی  با خانومها خیلی گرم هستم 

دیگران میگن تو حرف زدن و حرکات صورت و بدنم قر و عشوه هست اما واقعا حالت طبیعیمه

والا من کار خاصی نمی کنم فقط خودمم اما چهرم واقعا زیباست خدارو شکر سبزه زرد هستم نمیدونم میشه چه رن ...

خوب بیرون از رابطه منم تقریبا همینطورم،ولی یواش حرف زدنو نداشتم، قد و هیکلم هم خوبه،پس یواش و شمرده حرف زدن خیلی مهمه، من بیشتر منظورم توی ارتباط با دوست پسر و شوهر بود نه خود جامعه، با دوست پسرت چطور رفتار میکنی که خوشش میاد 

مامان منم خیلی لونده خیلی کاراش و با ارامش انجام یم ده بابای منم همش سرم غر می زنه از مامانت یاد بگی ...

پس مردا عاشق زنای ارومن،بعدم تیپ زدن و هیکل و قیافه 

والا من کار خاصی نمی کنم فقط خودمم اما چهرم واقعا زیباست خدارو شکر سبزه زرد هستم نمیدونم میشه چه رن ...

خب چه جوری حرف می زنی  حالات صورتت چه جوری خوشگل بودن که تاثیر نداره تو عشوه و لوندی خوشگله 🙏

من جز شوهرم دهنی هیییشکی رو نمیتونم بخورم حتی مامانم ک جونمه😐

😅 من می تونم نمی ددنم چرا برام مهم نیست فقط البته طرف باید تمیز باشه بوی عرق نداره دندوناش مرتب و سفید و تمیز باشه صورتش صاف و خوب باشه وگرنه چندشم می شه ناخوداگاه

خب چه جوری حرف می زنی  حالات صورتت چه جوری خوشگل بودن که تاثیر نداره تو عشوه و لوندی خوشگله 🙏

دقیقا چون صورت من توی زیبایی هیچ عیبی نداره ولی زمخت و پسرونه اس رفتارم 😀😁😂

پس مردا عاشق زنای ارومن،بعدم تیپ زدن و هیکل و قیافه 

اره  ولی خب مامان من حرکاتاش ارومه حرف زدنش ارومه وگرنه خیلی شیطون و مجلس گرم کنه 😂به خدا گاهی وقتا نشستیم یهو تلویزیون اهنگ می ذاره یهو ما می شه وسط می رقصه 😅

خوب بیرون از رابطه منم تقریبا همینطورم،ولی یواش حرف زدنو نداشتم، قد و هیکلم هم خوبه،پس یواش و شمرده ...

عزیزم دوست پسر که نداشتم ولی یه دوست نتی و تلفنی داشتم که برام می مرد هی به بهانه مختلف می خواست هدیه بفرسته و... عکس پروفایلم رو لب تابش گذاشته بود می گفت باهات حرف می زنم تمام غم وغصه دنیا رو فراموش می کنم اکثرا میگن صدات آرامش بخش من شمرده و آروم حرف می زنم لهجم هم خیلی تهرانی غلیظ هست خنده هام شبیه خنده بچه هاست و با این آقا که حرف می زدم خیلی مودبانه سربه سر می گذاشتم در حالیکه احترام نگه می داشتم اما  مثلا از هیکلش تعریف می کرد  با یه حرف خنده دار مسخرش می کردم بعد کلی می خندید می گفت از دست تو من بعد قطع کردن تلفن تو خیابون و خونه یاد حرفات می افتم خندم می گیره کلا تو حرفهام زیاد طنز میاد ولی توهین هرگز

دقیقا چون صورت من توی زیبایی هیچ عیبی نداره ولی زمخت و پسرونه اس رفتارم 😀😁😂

من نیز...

چند نفر جلو شوهرم ازم پرسیدن چقد عمل کردی ولی من حتی ی سی سی ژل ندارم و دماغمم فابریکه

اما رفتارمممم عین شتر مرغ بالغ میممونم