2777
2789
اون دیگه تقصیر بچه یا اسمش نیست مقصر اونهایی هستن که مسخره میکنن یا اسمو بد ادا میکنن

درسته اما به نظر من مادر پدرش مقصر اصلی هستند که چنین اسمی انتخاب کردن ... چون نه بچه گناهی داره و نه میشه دهن مردم رو ببندی و همه رو تربیت کنی ... اونها میگن و روحیه بچه بهم میریزه ...

چون این اسم فک کنم تورکی هست اما توی شهر ما تورک نیستیم و معنیشو یه جور دیگه تعبیر میکنن که بد هست و مسخره میشه .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته اما به نظر من مادر پدرش مقصر اصلی هستند که چنین اسمی انتخاب کردن ... چون نه بچه گناهی داره و ن ...

آیناز اسم ترکیه مهنازه یعنی ماه ناز که فارس ها میگن مهناز و ترک ها میگن آیناز

آره ولی نمیدونم چرا این از نظر دیگران یه جوریه که مسخره میکردن . هی میگفتن آی نازش 😒😔

خیلی عذر میخوام ولی ایناز هیچ مشکلی نداره مشکل رو اون کسایی دارن ک مسخرش میکردن این اسمو😔😑

خیلی عذر میخوام ولی ایناز هیچ مشکلی نداره مشکل رو اون کسایی دارن ک مسخرش میکردن این اسمو😔😑

نمیشه گفت اونهام مشکل دارن چون ما کلا معنیش فقط همون مدل بدش میاد توی ذهنمون چون تورک نیستیم عزیزم 

نمیشه گفت اونهام مشکل دارن چون ما کلا معنیش فقط همون مدل بدش میاد توی ذهنمون چون تورک نیستیم عزیزم&n ...

منم ترک نیستم عزیزم ولی خب الناز پرناز مهناز سروناز فرناز وووووو هم ناز دارن 

عزیزم تو طبیعی میخای زایمان کنی؟تیکرت اخراشه😍 اسم پسرگلت چی میزاری؟

اگه خدا بخواد طبیعی برام دعا کن واقعا محتاج دعام وحشت دارم .آروین میزارم

برای سلامتی خانوادم و نی نی تو دلیم صلوات بفرستید.اجرتون باآقا امام رضا