2777
2789

لطفا بگید و اینکه همون بار اول که رفتین تشکیل شده بود یا نه؟ میدونم ۸هفتگی میگن سونو انجام بشه، من ۲۳اسفند آخرین پریودم بوده، ولی نمیدونم چند هفته هستم😓 راهنماییم کنین خانوم گلا

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اصلا نرفتم ماما ام گفت مهم نیست فقط بهت الکی استرس میده منم نرفتم 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

شما ۸هفته و پنج روزی الان بری دگ مشخص میشه

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚

من هفت هفته و سه روز معلوم شد

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚

دخترخالم ۸هفتگی رفته بودتشکیل نشده بودسونوواژینالم انجام دادخبری نبودولی دکترش گفته صبرکن تاهفته دیگه دوباره برو

میشه واسه شادی روح شوهرم صلوات بفرستی
شما ۸هفته و پنج روزی الان بری دگ مشخص میشه

طبق پریود آره. ولی خب آخه من یک هفته کامل پریود بودم بعدشم شاید زود تخمک گذاری نشده. یعنی برم مشخص میشه؟

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤